Артикул:
20953

Постільна білизна Love You сатин лайт TL 180177

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 105 бали. Ваш кошик буде загальним 105 бали який можна перетворити на ваучер на 105,00 грн.

2 100,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 70 x 50 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Комплект постільної білизни Love You сатин лайт TL 180177 від провідного турецького виробника, який завоював бездоганну репутацію і любов споживачів. Тканина виконання - сатин, до складу входить 100% натуральне бавовняне волокно. Дизайнерське оформлення відповідає останнім модним тенденціям. Постільна пошито з тканин компаньйонів, які прекрасно доповнюють один одного. Простирадло і внутрішня частина підодіяльника синього кольору в горизонтальну смужку. Лицьова сторона підодіяльника і наволочки - білого кольору з великими сірими горизонтальними і вертикальними смугами. Білизна виглядає дуже красиво і презентабельно. Поставляється в подарочно упаковці з картону з фірмовим логотипом.

Постільна білизна є невідємним атрибутом домашнього текстилю та викликає прямі асоціації з теплом і домашнім затишком. Сучасне постільна білизна виконує не тільки своє пряме призначення, прикриваючи наприклад матрац, воно несе також естетичну навантаження. Пропонований комплект володіє чудовими характеристиками і здатний задовольнити найвимогливіших покупців.

Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Згодом виріб не виділяє шкідливих для організму речовин. Поверхня не накопичує статичну електрику, від чого сон стає більш спокійним і міцним, адже на організм не впливаю постійні електричні імпульси. Текстиль володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Зайва волога швидко вбирається і випаровується. Шкіра безперешкодно дихає, таким чином, виключається виникнення парникового ефекту. Виріб здатне підтримувати комфортну температуру, незалежно від навколишнього середовища. У спеку поверхню порадує прохолодою, а в холодну пору допоможе зігрітися.

Сатин - це щільна красива тканина, яка володіє благородним атласним блиском. Поверхня гладенька і ніжна подарує масу приємних тактильних відчуттів. Текстиль прекрасно драпірується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде мати бездоганний зовнішній вигляд, навіть без декоративного покривала.

Виріб не потребує спеціального догляду і добре переносить часті машинні прання. Сушити білизну варто в природних умовах, попередньо розпрямивши поверхню. Текстиль рідко потребує прасування, тим самим полегшуючи працю домогосподарок.

Купити чудовий комплект сатинового постільної білизни можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль стане чудовим придбанням в власний будинок, а також послужить чудовим подарунком для друзів і родичів.

Деталі товару
20953

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Hotel Stripe сатин зроблений турецьким виробником з мякою і білою бавовняною тканини. Комплект виконаний на високому рівні якості і прикрашений красивою смужкою, що неодмінно...
Комплект постільної білизни Love You сатин мереживо персик
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити нове постільна білизна від турецького виробника Love You найкраще любителям вишуканої простоти. Комплект виконаний чудово, красиве мереживо, приємний колір і ніжний, майже шовковистий сатин. Цей комплект...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-camilla
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Весна пора оновлення, і ми пропонуємо Вам оновити гардероб Вашої спальні чудовим комплектом постільної білизни Tivolyo Home Camilla турецького виробництва. Зроблене з якісного сатину-люкс, це постільна подарує Вам...
COTTON BOX PLANTİNIUM YATAK ÖRT+NEVRESİM Carmela ekru
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі чудовий комплект постільної білизни з чудовим покривалом з жаккардової тканини. Постільна зроблено турецьким виробником з натуральної бавовни, в приємному кольорі і прикрашено декоративним...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти