Артикул:
20860

Постільна білизна Tivolyo Home PIRATES з вишивкою

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 216 бали. Ваш кошик буде загальним 216 бали який можна перетворити на ваучер на 216,00 грн.

4 334,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 100 х 150

Простирадло - 120 х 170

Наволочка - 35 х 35 х 1

Наволочка - 40 х 40 х 1

Покривало Pike - 100 х 150

Комплект дитячої постільної білизни для хлопчика Tivolyo Home PIRATES (з вишивкою), від провідного турецького виробника. Білизна виготовлена з 100% натуральної бавовни вищого ґатунку, тканину виконання - сатин. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Виріб пошито з білосніжною тканини, яка переплітається з милими візерунками сірого відтінку, такі кольори вигідно доповнюють один одного. Біла поверхня прикрашена зображеннями на піратську тему, елементи оранжевого кольору виглядають дуже ефектно і незвично. На підодіяльнику і наволочках спеціально виділений борт, на якому виконана вишивка, що надає реалістичності персонажу. Текстиль прекрасно доповнить інтерєр дитячої кімнати, адже в набір також входить покривальце в тому ж стилі, що і основний комплект постільної білизни. Поставляється у фірмовій подарунковій упаковці з логотипом.

Кожен батько прагнути дати своїй дитині все найкраще. Пропоноване білизна відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Текстиль володіє прекрасними експлуатаційними властивостями і здатний задовольнити найвимогливіших споживачів. Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень на шкірі, білизна рекомендовано для щоденного використання.

Сатин - це щільна бавовняна тканина з особливим видом переплетення скручених ниток. Матеріал двосторонній: лицьова сторона глянсова, а виворітна - мяка і шорстка. Завдяки таким особливостям, білизна прекрасно драпірується і не сповзає з ліжка. Білизна не мнеться і має благородним шовковистим блиском. Постіль завжди буде виглядати свіжо і бездоганно.

Текстиль не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на серцево - судинної і нервової системи. Виріб прекрасно пропускає повітря, виключаючи можливість поява парникового ефекту. Поверхня має високий ступінь гігроскопічності, зайва волога швидко виводиться на поверхню і ліквідується, зберігається відчуття сухості і комфорту. Комплект підійде для всесезонного використання, влітку постільна НЕ буде парити, а взимку допоможе зігрітися.

Виріб характеризується міцністю и довговічністю. Текстиль здатний витримати до 300 прань не змінивши свій привабливий зовнішній вигляд і зберігши всі корисні властивості. Прання рекомендована при температурі води 40-60 градусів. Сушити дуже гарне в природних умовах. Поверхня залишається рівною і рідко потребує прасування.

Купити такий прекрасний і практичний комплект постільної білизни можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині за прийнятною ціною. Текстиль послужить чудовим подарунком для дитини, білизна подарує комфорт і налаштує на приємні сни.

Деталі товару
20860

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Arya Pure Жаккард Abra
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Pure Жаккард Abra виготовлений відомим виробником текстильної промисловості Arya. Кращі майстри для його пошиття використовували сатинову і жакардову тканину. Таке зєднання зробило...
Постільна білизна Tac Ranforce Fiona Pembe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Tac Ranforce Fiona Pembe - це постільна білизна високої якості від відомого турецького виробника. Купивши такий комплект Ви безсумнівно прикрасите свою спальню і доповніть інтерєр вишуканої...
TAC DISNEY FERRARI  1 RACE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити цей цікавий комплект постільної білизни найкраще для маленьких любителів гонок. Турецький виробник, торговельна марка ТАС, зробив чудове постільна білизна з якісного мякого ранфорса, з турботою про комфортний...
Набор в кроватку COTTON BOX BEBEK UYKU SETİ Ucan Dostlar mavi
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
З радістю пропонуємо Вам гарне дитяче постільна білизна в ліжечко, зроблене відомим турецьким виробником з бавовняної тканини ранфорс. Кожен елемент постільної прикрашений цікавими картинками, які подарують дитині...
TAC  3D saten  Butterflies mavi
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набори постільної білизни Butterflies mavi виконані з малюнками різнокольорових яскравих метеликів. Дуже миле і зворушливе, приємне на дотик білизна від фірми ТАС. У комплект входять простирадло, підодіяльник і дві...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти