Артикул:
20848

Постільна білизна Tivolyo Home MISS BALERINA рожеве

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 152 бали. Ваш кошик буде загальним 152 бали який можна перетворити на ваучер на 152,00 грн.

3 059,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 100 х 150

Простирадло - 120 х 170

Наволочка - 35 х 35 х 1

Наволочка - 40 х 40 х 1

Покривало Pike - 100 х 150

Постільна білизна Tivolyo Home MISS BALERINA (рожеве) для дитячого ліжка. Турецький виробник широко відомий на європейському ринку домашнього текстилю. При виробництві використовуються останні розробки та новітнє обладнання. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно, тканина виконання - сатин. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Комплект пошитий з тканин компаньйонів і поєднує два основних кольори: рожевий і білий. Білу поверхню заповнив ніжний малюнок танцюючих балерин, які ніби феї пурхають в повітрі. Додатково білизна прикрашено "чарівними" атрибутами - по поверхні розсипом зображені зірочки, бантики і сердечка, а також в наборі є покривало, що робить образ ліжечка завершеним. Чудовий комплект прикрасить дитячу кімнату і буде піднімати настрій батькам і юній принцесі.

Дітки більшу частину часу проводять в своєму ліжечку, тут вони сплять, сплять і розвиваються. Важливо підібрати якісний виріб, яке забезпечить максимальний комфорт і зручність малюкові. Пропонований текстиль відповідає всім критеріям високої європейської якості та безпеки. Білизна здатна задовольнити найвибагливіших покупців.

Натуральна тканина як не можна краще підходить для дитячої продукції. Сатин - це бавовняна тканина високої щільності. Для лицьового боку використовують тонкі сильно скручені нитки, а для основи беруть більш товсті волокна. Завдяки таким особливостям виробництва, лицьова частина виходить гладенькою і блискучою, а зворотна сторона шорстка і мяка. Білизна добре драпірується, не мнеться і надійно фіксується на поверхні матраца.

Текстиль характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Малятку завжди буде комфортно і зручно. Виріб не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на розвитку серцево - судинної і нервової системи. Матеріал здатний підлаштовуватися під навколишнє середовище, білизна НЕ буде парити в спеку і допоможе зігрітися в холодну пору. Це особливо важливий показник, адже у маленьких дітей ще не до кінця сформована функція терморегуляції.

Наявність покривала дозволяє його використовувати багатофункціональне. Воно прекрасно послужить як декоративний виріб, знадобиться в ролі літнього одеяльца, або доведеться до речі під час прогулянки з коляскою, де чудово зарекомендує себе як плед. Річ досить універсальна і не важка в догляді.

Комплект постільної простий у використанні. Сатин добре переться і здатний витримати до 300 прань не змінивши своїх зовнішніх показників. Рекомендована температура води 40 градусів, сушити виріб краще при природних умовах. Матеріал характеризується міцністю і довговічністю.

Купити елітне постільна білизна для дитячого ліжечка, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині за демократичною ціною. Такий набір послужить чудовим варіантом першого подарунка для дівчинки. Білизна огорне ніжністю і турботою, подарує міцний сон і гарний настрій.

Деталі товару
20848

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Love You сатин лайт ML 222
rating 0 відгуків
1 744,00 грн
Цей комплект, стане прекрасним вибором для тих хто цінує комфорт і затишок. Мяка сатинова тканина прикрашена красивим принтом в природних кольорах природи, що безсумнівно легко впишеться в інтерєр практично будь-якої...
Комплект постільної білизни Arya Сатин Fashıon Alvice
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни з сатину від турецького виробника Arya - зробити спальню ошатною і акуратною. Мякий і міцний сатин подарує приємний відпочинок в будь-який час року. Він відмінно пропускає повітря і...
Комплект постельного белья TAC DISNEY  BARBIE ROCK N ROYAL
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
До вашої уваги представляємо комплект дитячої постільної білизни Tac Disney Barbie Rock N Royal з полюбилася всім дівчаткам Барбі. Таке постільна білизна стане прекрасним подарунком для дівчинки. Постільна білизна...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти