Артикул:
20657

Постільна білизна TAC normal saten Ventura

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 230 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC normal saten Ventura від провідного турецького виробника. Характеризується високою якістю і елегантним дизайнерським рішенням в оформленні. До складу виробу входить 100% бавовна вищого сорту, тканину виконання - сатин. Забарвлення проведений набивним способом, малюнок відрізняється чіткістю і довговічністю. Ніжно сіра поверхню орнаментирована клітиною. Текстиль прекрасно впишеться як в інтерєр сучасної квартири, так і в заміський будинок. Комплектується набір в фірмову подарункову упаковку.

Постільна білизна, це необхідна річ в кожному будинку, так як обраний текстиль впливає на якість сну і самопочуття людини. Продукція відповідає високим європейським стандартам і здатна задовольнити найвибагливіших покупців. Сатин - це бавовняна тканина з особливим переплетенням, де для основи беруться більш товсті, а для лицьової сторони тонкі сильно скручені нитки. Завдяки такому способу виробництва, лицьова сторона виходить дуже гладенькою і шовковистою з красивим благородним блиском, по відчуття нагадує натуральний шовк. Зворотний бік щільна і шорстка, що забезпечує надійне зчеплення з матрацом або диваном. Постільна білизна не ковзає під час використання.

Натуральна екологічно чиста поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі, рекомендовано для щоденного використання. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил, це дозволяє розслабитися під час сну всім системам і органам, що в свою чергу благотворно впливає на загальний стан людини. Виріб має високу гігроскопічність і повітропроникність, тіло постійно дихає, а зайва волога швидко вбирається і ліквідується. Сатин добре утримує тепло, і при цьому не парить, комплект підійде для всесезонного використання.

Текстиль простий в побуті, для догляду підійде прання при температурі води 40 градусів. Сушити постільну слід в добре распрямления вигляді при природних умовах. Матеріал не втрачає форму і колір, поверхню важко сминаемости і рідко потребує прасування. Виріб характеризується високою зносостійкістю і міцністю, білизна прослужить довгі роки, радуючи свого володаря.

Такий чудовий комплект можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це прекрасний вибір для себе і в подарунок близьким і друзям. Презент відрізняється своєю універсальністю та актуальністю, постільну білизну можна піднести абсолютно всім і з будь-якого приводу.

Деталі товару
20657

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Україна
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельный комплект детский Love You
rating 0 відгуків
0,00 грн
З радістю пропонуємо для Вас і ваших діток чудовий великий комплект постільної білизни з ковдрою. Зроблений відомим виробником, цей набір порадує якістю, мякістю сатиновою тканини, яскравими і обємними малюнками і...
TAC jakar  Violette ekru
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Білосніжний комплект постільної білизни Tac jakar Violette KING ekru підкорить Вас з першого погляду. Витончені візерунки доповнюють білий колір і створюють романтичний ефект. Турецький виробник постарався на...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Ardor
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 216,40 грн 3 784,00 грн
Універсальний, дуже практичний комплект постільної білизни Ardor від відомого виробника ARYA - відмінний варіант для спальної кімнати ділової людини. Нестандартна забарвлення, висока міцність тканини і зносостійкість...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти