Артикул:
20450

Постільна білизна Tivolyo Home ODETTE krinkle

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 317 бали. Ваш кошик буде загальним 317 бали який можна перетворити на ваучер на 317,00 грн.

6 340,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

Комплект елітної постільної білизни Tivolyo Home ODETTE krinkle високоякісного турецького виробництва. Торгова марка широко відома на європейському ринку, славиться високою якістю і цікавими дизайнерськими рішеннями в оформленні своєї продукції. Пропоноване білизна пошито з двох видів натуральної тканини. Низ з сатину, а верх з шовку, до складу виробу, відповідно, входить 100% бавовна і шовк. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Бездоганна постільна білизна має неповторний шарм і красою. Основними в оформленні є відтінки синього і сірого кольорів, поверхня прикрашена стилізованими квітами. Поставляється в подарунковій упаковці з логотипом фірми.

Пропоноване постільна білизна поєднує в собі всі переваги двох тканин. Сатинова простирадло НЕ буде соватися і скочуватися з ліжка. Комплект подарує насолоду і солодкі сни щоночі. Екологічно чиста поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі. Текстиль прекрасно драпірується і не мнеться, ліжко завжди буде виглядати акуратно і свіжо.

Виріб має високу гігроскопічність і повітропроникність. Білизна швидко абсорбує виділяється тілом фізіологічну рідину і виводить її на поверхню. Тіло постійно вільно дихає, що виключає виникнення парникового ефекту. Зберігається відчуття сухості і максимального комфорту. Текстиль не накопичує пил і статичну електрику, це благотворно позначається на стані всього організму. Сатин і шовк мають прекрасну терморегуляцію, завдяки чому, підтримується оптимальний температурний баланс.

Дотримуючись простих правил догляду, можна на довгі роки зберегти первинний зовнішній вигляд і чудові властивості білизни. Для прання в пральній машині слід вибирати режим для шовку, температура води повинна становити 30 градусів. Сушити виріб слід в распрямления вигляді при природних умовах, уникаючи прямих сонячних променів. Гладити можна вологою парою або встановивши спеціальний режим на прасці, для шовкових тканин. Текстиль характеризується міцністю і довговічністю, прослужить тривалий час не втративши своєї привабливості.

Пропонований комплект постільної білизни преміум класу, можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Розкішне білизна стане прикрасою будь-якого інтерєру, ліжко буде виглядати бездоганно і шикарно, навіть без використання зовнішнього покривала. Тіло буде ніжитися і насолоджуватися шовковистою поверхнею постільної. Пропонований текстиль, це чудовий варіант дорогого подарунка для близьких друзів і родичів. Білизна обовязково справить позитивне враження і буде довгий час нагадувати про бездоганний смак і турботі свого дарувальника.

Деталі товару
20450

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин, жатий шовк
наволочки
50 * 70
склад тканини
низ- бавовна; верх- шовк
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC  ranforce  Giselle pembe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Романтичне постільна білизна Tac ranforce Giselle pembe з набивним друкованим малюнком Ейфелевої вежі прикрасить Вашу ліжко. Сімейний розмір дозволить насолодитися мякістю і приємною текстурою Вам і Вашій...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-clasic-rose
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home Clasic Rose зроблений з сатину і жатого шовку відомим турецьким виробником. Розмір постільної "Євро", підодіяльник має шовковий верх і сатиновий низ,...
Постільна білизна ARYA знак зодіаку GEMINI-близнюки
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 216,40 грн 3 784,00 грн
Ще один чудовий комплект постільної білизни від відомого виробника Arya з серії Зодіак. Символ Близнюків прикрашає дане постільна білизна. Комплект зроблений з мякого сатину високої якості, що забезпечить Вам чудовий...
Комплект постільної білизни Love You Мустанг
rating 0 відгуків
2 911,00 грн
Поспішайте привернути до себе удачу, купивши постільна білизна з 3D зображенням коня. Комплект постільної білизни Love You Мустанг стане для Вас приємним подарунком. Виконане з натуральної бавовни і сатиновою...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти