Артикул:
20425

Постільна білизна Tivolyo Home DANTE krinkle

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 296 бали. Ваш кошик буде загальним 296 бали який можна перетворити на ваучер на 296,00 грн.

5 924,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

Комплект постільної білизни Tivolyo Home DANTE krinkle преміум класу від провідного турецького виробника з бездоганною репутацією. Білизна пошито з двох видів натуральної тканини, сатину і жатого шовку, низ складається з 100% бавовни, а верх - шовковий. Лицьова сторона підодіяльника і дві наволочки прикрашені великим рослинним орнаментом по всій поверхні. Простирадло і інші наволочки однотонні. Пропонована модель представлена в двох колірних варіантах: золотисто - бежевому і сріблясто - сірому. Текстиль прекрасно доповнить будь-який інтерєр і стане його яскравою родзинкою. Комплектується в подарункову упаковку і пакет з фірмовим логотипом.

Пропоноване постільна білизна дивним чином поєднує в собі комфорт і розкішний зовнішній вигляд. Дизайн текстилю здатний задовольнити найвишуканіший смак. Продукція відповідає міжнародним санітарним нормам і має всю необхідну сертифікацію. Натуральний екологічно чистий склад без сторонніх домішок і добавок, є гіпоалергенним і не викликає подразнень на шкірі.

Шовк і високоякісний сатин огорнуть шкіру ніжністю і турботою. Кожна ніч даруватиме міцний сон і приємні райдужні сновидіння. Текстиль чудово драпірується і згладжує нерівності ліжку. Білизна не мнеться і надійно фіксується на поверхні матраца. Комплект відрізняється високою зносостійкістю і довговічністю.

Натуральні тканини мають високу гігроскопічність і повітропроникність. Зайва волога швидко абсорбується і виводиться на поверхню, зберігається відчуття сухості і комфорту. Шкіра завжди дихає, це виключає виникнення парникового ефекту і запарювання. Текстиль не накопичує статичну електрику, це відмінно позначається на всьому організмі. Виріб здатне підтримувати оптимальний тепловий баланс, з таким білизною буде комфортно як в жарку, так і в холодну пору року.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і чудово переносить часті машинні прання. Рекомендована температура води 30 градусів, слід так само вибрати дбайливий режим або програму для шовкових тканин. При необхідності виріб можна проутюжить зі зворотного боку.

Купити пропоновану продукцію по розсудливою ціною, можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Елітне постільна білизна, це прекрасний вибір і вигідне капіталовкладення. Текстиль є універсальним і завжди актуальним подарунком. Це чудовий варіант дорогого презенту з нагоди свята або особливого урочистого випадку.

Деталі товару
20425

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин, жатий шовк
наволочки
50 * 70
склад тканини
низ- бавовна; верх- шовк
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Pierre Cardin LIANA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Зауважувально поступове білий від турецького виробник з серії Pierre Cardin , приємно удивити Вас свои красивий внешним видом і приємно мягкостью сатина . Комплект украшен...
Комплект постельного белья Nazenin  satin  3D
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Комплект постільної білизни Nazenin satin 3D Liliac виконаний з сатину. Склад тканини на сто відсотків складається з бавовни і має високу щільність. На наволочках, підодіяльнику і простирадлі постільна білизна має...
КПБ  Arya  Dahlen
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 371,10 грн 3 966,00 грн
Комплект постільної білизни Arya Dahlen створений відомою турецькою компанією з виробництва домашнього текстилю. Таке постільна білизна виготовлена з сатиновою тканини, яка має приємний зовнішній вигляд, міцна і...
Микрофибра 3D, КПБ   Ашур BV M 0065 Eu
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Шикарне постільна білизна з мікрофібри Ашур з чарівним 3D малюнком троянд на чорній мереживній тлі привертає увагу з першого погляду. Комплект постільної білизни доведеться до речі любителям шику і перфомансу....

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти