Артикул:
20422

Постільна білизна Tivolyo Home PUNTO bej

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

полуторний

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

Комплект елітної постільної білизни Tivolyo Home PUNTO bej від турецького виробника, який користується величезною популярністю і любовю покупців на європейському ринку. До складу виробу входить 100% бавовна вищого сорту, тканину виконання - сатин делюкс. Фарбування проводиться за допомогою цифрового друку. Пропонована модель виконано в світло - бежевому кольорі в дрібний білий горох. Просте, і в той же час, елегантне постільна гармонійно впишеться в будь-який інтерєр. Комплектується текстиль в красиву подарункову упаковки і пакет з логотипом фірми.

Прекрасне білизна володіє чудовими властивостями і якостями, які здатні забезпечити максимально комфортні умови для сну. Пропоноване білизна здатна задовольнити найвибагливіших споживачів. Сатин - це міцна бавовняна тканина, приємна і ніжна на дотик. Для основи використовують товсті нитки, а для лицьової сторони - тонкі сильно скручені. Зворотний бік тканини виходить шорсткою і мякою, а лицьова - гладенька з гарним блиском. Текстиль надійно фіксується і не совається по ліжку. Тканина не мнеться, білизна завжди буде мати свіжий і охайний вигляд.

Натуральний екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень, це особливо важливо адже білизна має тривалий контакт зі шкірою. Виріб вільно пропускає повітря, забезпечуючи тим самим дихання шкірі. Високий ступінь гігроскопічності дозволяє відчувати максимальний комфорт і сухість, зайва волога швидко абсорбується і виводиться на поверхню. Білизна прекрасно адаптується до умов зовнішнього середовища і здатне підтримувати оптимальний температурний баланс. У холодну пору постільна допоможе зігрітися і зберегти тепло, а в спеку подарує приємну прохолоду. Текстиль не накопичує статичну електрику.

Білизна просто в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності досить машиною прання з використанням миючих засобів. Рекомендована температура води 30-40 градусів. Текстиль швидко сохне в природних умовах, зберігає свою форму. Поверхня залишається рівною і рідко потребує прасування, при необхідності можна проутюжить зі зворотного боку.

Пропоноване білизну можна придбати за вигідною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб . Чудовий комплект стане вигідним придбанням в свій будинок. Такий текстиль, це також відмінний варіант дорогого подарунка, який відрізняється універсальністю і затребуваністю.

Деталі товару
20422

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Arya Pure жаккард Lida
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Розкішний комплект постільної білизни Arya Pure Lida з жаккарда додасть пишноти Вашої спальні. Оздоблення ліжку буде чудово виглядати і захоплювати будь-який погляд. Таке постільна білизна не потрібно закривати...
Комплект постільної білизни Arya Сатин Rosalina
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Шикарний комплект Arya Rosalina від турецької торгової марки сподобається Вам! Зображення персикових троянд на білому тлі з крапелькою води чарує і притягує погляд. Ніжний мякий сатин забезпечить Вам і Вашим близьким...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Allbero
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 521,10 грн 2 966,00 грн
Оригінальна постільна білизна з сатину від торговельної марки Arya стане відмінним доповненням інтерєру Вашої спальні. Гарний дизайн із зображенням золотої осені і чудову якість виконання зроблять це постільна одним з...
Комплект постільної білизни Love You Місто
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна від відомого турецького виробника Love You - прикрасити інтерєр Вашої спальні відмінною деталлю. Чудовий комплект постільної білизни прикрашений яскравим зображенням нічного міста. Також варто...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти