Артикул:
20412

Постільна білизна з покривалом Cotton Box FANCY TURKUAZ

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 133 бали. Ваш кошик буде загальним 133 бали який можна перетворити на ваучер на 133,00 грн.

2 668,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розміри: Покривало 220х230

Простирадло 240х260

Наволочки 50х70 - 2 штуки

Комплект постільної білизни з покривалом Cotton Box FANCY TURKUAZ від найбільшого європейського виробника домашнього текстилю. До складу продукції входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна вищого сорту. Тканина виконання - ранфорс. Турецька торгова марка славиться неперевершеною якістю і красою своїх виробів. Текстиль виконаний в білому кольорі, поверхня прикрашають візерунки у вигляді рослинного орнаменту. Комплект доповнюється прекрасним покривалом яскраво - блакитного кольору, яке чудово поєднується з постільною білизною. Виріб прикрасить собою будь-який інтерєр, ліжко буде виглядати стильно й охайно. Продається комплект в подарунковому варіанті фірмовій упаковці.

Постільна білизна займає важливе місце в створенні атмосфери тепла і домашнього затишку. Без цього атрибута домашнього текстилю не обходиться жоден будинок. Нова тканина ранфорс зявилася на ринку не так давно, і вже зуміла завоювати любов і довіру споживачів. Від інших бавовняних тканин її відрізняють більш щільний діагональний спосіб переплетення додатково очищених і скручених між собою бавовняних ниток. Таким чином, тканина виходить дуже легка і ніжна, при цьому відрізняється високою щільністю і зносостійкістю, що робить її ідеальною для пошиття постільної білизни.

Натуральна поверхню без сторонніх домішок і добавок не викликає подразнень і алергічних реакцій. Виріб рекомендовано для щоденного використання людям з особливо чутливою шкірою і дітям. Тканина володіє чудовими терморегулірующимі властивостями і відмінно підійде для всесезонного використання. У жарку пору поверхню подарує приємну прохолоду і не буде парити, а в холодну -поможет зігрітися і утримати тепло. Покривало можна використовувати як в якості декору, так і в якості легкої ковдри, це дуже практично і зручно.

Білизна має високий ступінь гігроскопічності і здатне увібрати пяту частину вологи від власної ваги. Спляча людина ніколи не відчує вогкості і дискомфорту, так як зайва волога моментально абсорбується і виводитися назовні, зберігаючи відчуття сухості. Текстиль вільно пропускає повітря і швидко сохне в природних умовах. Виріб не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на серцево-судинну і нервову систему.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і здатний витримати до 300 машинних прань, зберігши свій привабливий зовнішній вигляд. Виріб утримує рівну і гладку поверхню, що економить час господинь на прасування.

Купити чудовий комплект постільної білизни з покривалом, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це потрібна річ в власний будинок і прекрасний варіант подарунка для друзів і родичів, який можна піднести з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
20412

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Minteks LEOPAR gri
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете правильно підібрати і купити постільну білизну, яка ідеально поєднується з білими, чорними і сірими елементами інтерєру Вашої спальної кімнати? Тоді комплект постільної білизни Minteks LEOPAR gri підійде Вам...
Комплект постельного белья Love You сатин Медиум
rating 0 відгуків
2 911,00 грн
Якщо Ви любите оригінальні речі і сучасний дизайн, тоді цей чудовий комплект постільної білизни від відомого виробника, стане для вас чудовим придбанням. Мяка сатинова тканина, на основі натуральної бавовни, подарує...
Постельное белье Cotton Box MODE LİNE MARLİN BEJ
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам постільну білизну Cotton Box MODE LİNE MARLİN BEJ від турецького виробника, з краісвим малюнком і приємними кольорами. Комплект легко прикрасить вашу ліжко і спальню, подарує приємні відчуття від сну і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти