Артикул:
20408

Постільна білизна COTTON BOX BRODE SATEN TERRY

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 197 бали. Ваш кошик буде загальним 197 бали який можна перетворити на ваучер на 197,00 грн.

3 950,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 200 х 220 см;

Простирадло: 240 х 260 см;

Наволочка: 50 х 70 см (4 шт);

Постільна білизна COTTON BOX BRODE SATEN TERRY виготовлено з 100% бавовни вищого гатунку, тканину виконання - сатин. Ведучий турецька виробник домашнього текстиль ретельно стежить за дотриманням високих стандартів якості своєї продукції. Комплект виконаний в ніжному блакитному кольорі, прикрашений бортиком по краю у вигляді вишивки з незвичайним геометричним малюнком, що нагадує мозаїку. Продається текстиль в подарунковому варіанті фірмової упаковки з картону.

Постільна білизна невідємна частина домашнього текстилю. Незважаючи на появу безлічі нових матеріалів, свою популярність не втрачає сатинову постільну. Така любов і відданість споживачів обумовлена чудовими властивостями і якостями цієї тканини. Для виготовлення сатину використовують натуральне бавовняне волокно, яке піддається додатковому очищенню і обробці. Матеріал відрізняє особливим сатиновим переплетенням сильно скручених ниток. Завдяки такій технології виробництва, сатин отримує свій красивий шляхетний блиск і шовковистість.

Гладка поверхня у білизни тільки з лицьового боку, виворіт же мяка і шорстка, що дозволяє білизни не ковзати по матрацу під час відпочинку. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил, це благотворно впливає на весь організм і особливо на серцево-судинну і нервову систему. Постільна не викликає алергію і подразнень на шкірі, рекомендовано для щоденного застосування. Тканина володіє чудовими гігієнічними показниками. Виріб характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Зайва волога швидко вбирається і виводитися назовні, забезпечуючи відчуття сухості і комфорту.

Текстиль не вимогливий у догляді і стійкий до частих машинним прання. Білизна славиться своєю міцністю і довговічністю, збереже свій первинний зовнішній вигляд, навіть після багаторазових циклів машинного прання. Виріб швидко сохне в природних умовах і стійко до сонячного світла. Поверхня не мнеться і залишається рівною як під час використання, так і після прання. Це економить час і сили домогосподарок на прасування.

Елітний комплект постільної білизни послужить чудовим подарунком для друзів і близьких. Купити такий текстиль можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Це вигідне капіталовкладення і чудове придбання в свій будинок. Постіль завжди буде виглядати охайно і красиво, радуючи око і даруючи затишок і міцний сон.

Деталі товару
20408

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You жаккард 1-07
rating 0 відгуків
3 639,00 грн
Яскравий і цікавий комплект постільної білизни з жаккардової тканини від торгової марки Love You , це відмінний привід порадувати себе і своїх близьких відмінним придбанням. Таке постільна білизна прикрасить вашу...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-javier
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home JAVIER має цікавий малюнок, висока якість виконання і незабутню мякість сатиновою тканини. Турецький виробник зробив багато, щоб ви могли насолоджуватися незабутнім сном і...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Ягідка"
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Як же смачні ці незрівнянні ягідки на вашому ліжку! Додайте радості і світла в своє життя за допомогою такої соковитої і яскравою краси. Полуничка справляє незабутнє враження, викликаючи посмішку і піднімаючи...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Париж"
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Портал в паризькі вулички, мріяли Ви про таке? Постільна білизна Love You "Париж" думками перенесе Вас в столицю Франції, нагадає про її красу, про особливій аурі і настрої, яке там витає. Занурюючись в сон і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти