Артикул:
20407

Постільна білизна COTTON BOX BRODE SATEN SOLARE

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 197 бали. Ваш кошик буде загальним 197 бали який можна перетворити на ваучер на 197,00 грн.

3 950,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 200 х 220 см;

Простирадло: 240 х 260 см;

Наволочка: 50 х 70 см (4 шт);

Комплект постільної білизни COTTON BOX BRODE SATEN SOLARE від відомої турецької торгової марки, яка завоювала довіру і визнання споживачів, як у себе на батьківщині, так і далеко за її межами. Сатинове білизна складається з 100% натуральної бавовни вищого ґатунку. Білосніжний комплект прикрашений розкішним білим мереживом в англійській техніці Бродер. Дизайн текстилю поєднує в собі мінімалізм і елегантність, білизна прикрасить ліжко і привнесе в інтерєр неповторний шарм. Продається виріб в подарунковій упаковці від виробника.

Постільна білизна є одним з важливих умов для створення комфортних та гігієнічних умов для сну. Пропонований комплект відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки. Натуральний екологічно чистий склад без сторонніх домішок і добавок не викликає подразнень і алергічних реакцій. Незважаючи на появу нових тканин, популярність сатину продовжує зростати. Матеріал має ряд корисних властивостей і якостей, які здатні задовольнити найвимогливіших покупців.

Використання для виробництва тонких сильно скручених бавовняних ниток робить тканину дуже міцною і зносостійкою. Сатин володіє прекрасними зовнішніми характеристиками, лицьова сторона гладка і має благородний блиск. За відчуттями тканину дуже схожа з натуральним шовком. Зворотний бік білизни мяка і шорстка, що дозволяє надійно фіксуватися на матраці і не ковзати під час використання.

Текстиль володіє чудовими показниками гігроскопічності і повітропроникності. Це дозволяє зберігати відчуття сухості і максимального комфорту. Виріб підлаштовується під навколишнє температуру, його буде комфортно використовувати як в холодну пору року, так і в спеку. Сатинове постільна також не накопичує пил і статичну електрику.

Комплект не вимагає спеціального догляду і чудово переносить часті машинні прання. Для збереження мережива білизна рекомендується прати окремо від іншого одягу. Сушити текстиль краще при природних умовах в распрямления вигляді. Поверхня залишається рівною навіть після прання, трудносмінаемо, практично не потребує прасування.

Придбати таке високоякісне постільну білизну можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Такий комплект буде чудово справлятися не тільки зі своїм прямим призначенням, але і приносити естетичне задоволення. Купівля стане вигідним капіталовкладенням, адже текстиль славиться своєю довговічністю. Постільна - це чудовий варіант дорогого подарунка для друзів і родичів.

Деталі товару
20407

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Love You сатин лайт TL 171172
rating 0 відгуків
1 744,00 грн
Красиве постільна білизна з оригінальним малюнком від відомого виробника, подарує вам приємний сон і відпочинок. Порадуйте себе чудовою мякістю сатиновою тканини і насолодитеся комфортними сном. Постільна прикрашено...
Постільна білизна Tac Saten Linus Gold
rating 0 відгуків
2 624,00 грн
Гарний комплект постільної білизни від турецької торгової марки Tac Saten Linus Gold прикрашений оригінальним малюнком і виконаний з мякого і міцного сатину високої якості. Таким комплектом Ви доповніть інтерєр Вашої...
Комплект постільної білизни Жаккард з мереживом, Ельфійська Сага BV J 0006
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни з жаккарда Ельфійська Сага прикрашений мереживом та подарує комфорт під час сну. Світлі, блискучі кольору додадуть вишуканості в інтерєр Вашої спальні. Тканина міцна, гладка,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти