Артикул:
20406

Постільна білизна Cotton Box ELEGANT STRIPE Turkuaz

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 138 бали. Ваш кошик буде загальним 138 бали який можна перетворити на ваучер на 138,00 грн.

2 770,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розміри: Підковдра 200х220

Простирадло 240х260

Наволочки 50х70 - 2 штуки

Комплект постільної білизни Cotton Box ELEGANT TURKUAZ від провідного турецького виробника, який користується великим успіхом далеко за межами своєї батьківщини. Елітне постільна виготовлено з 100% натурального екологічно чистого бавовняного волокна. Тканина виконання - сатин. Дизайн комплекту поєднує в собі простоту і вишуканість. Глибокий блакитний колір привносить свіжість і умиротворення, поверхня текстурірована дрібної смужкою, що створює неповторний шарм і підкреслює індивідуальність. Продається текстиль в презентабельною упаковці з картону.

Пропоноване виріб стане вигідним придбанням, яке порадує своїм зовнішнім виглядом і чудовими якостями. Сатин - це щільна і дуже міцна тканина, яка характеризується високою зносостійкістю. Матеріал дуже приємний на дотик і має гарну благородну поверхню з атласним блиском. Внутрішня сторона тканини мяка і шорстка, що забезпечує хороше зчеплення з матрацом, білизна не скочується і не совається по ліжку. Тканина важко сминаемости, ліжко завжди буде виглядати охайно і шикарно. Крім іншого, сатин має ряд корисних властивостей і якостей, що робить його надзвичайно популярним серед споживачів.

Текстиль не накопичує пил і статичну електрику, це благотворно позначається на серцево - судинної і нервової системі. У сатинового білизни висока гігроскопічність і здатність пропускати повітря. Під час відпочинку тіло безперешкодно дихає, тим самим виключається виникнення парникового ефекту і запотівання. Зайва волога швидко абсорбується і виводитися на поверхню, зберігаючи відчуття сухості і комфорту. На відміну від шовку, білизна з сатину ані холодний і підійде для використання в зимовий період.

Виріб легко піддається догляду і чудово переносить часті прання. Текстиль стійкий до сонячного світла, і швидко сохне в природних умовах. Комплект прослужить довгі роки активної експлуатації, зберігши свій колір, привабливість і форму.

Домашній текстиль стане чудовим подарунком для друзів і родичів. Даний комплект, це прекрасний вибір і вигідне капіталовкладення. Купити пропоновану продукцію можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Неперевершена білизна допоможе забезпечити здоровий міцний сон, і подарує масу приємних відчуттів своєму власникові.

Деталі товару
20406

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Nazenin  satin  3D
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Комплект постільної білизни Nazenin satin 3D Calisto виконаний з сатину. Склад тканини на сто відсотків складається з бавовни і має високу щільність. На наволочках, підодіяльнику і простирадлі постільна білизна має...
Постельное белье Cotton Box SATEN BANAR
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Порадуйте себе незабутньою мякістю сатиновою тканини з новою постільною білизною Cotton Box SATEN BANAR від турецького виробника. Основний бежевий колір постільної легко впишеться в інтерєр вашої спальні і стане...
Постільна білизна Tac Disney Minnie Mouse
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект дитячої постільної білизни Disney Minnie Mouse для дівчаток. Виконаний з мякого ранфорса, прикрашений яскравою і веселою Мінні Маус, він неодмінно сподобається Вашим діткам. Турецьким виробником...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти