Артикул:
20405

Постільна білизна Cotton Box ELEGANT STRIPE Bordo

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 138 бали. Ваш кошик буде загальним 138 бали який можна перетворити на ваучер на 138,00 грн.

2 770,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розміри: Підковдра 200х220

Простирадло 240х260

Наволочки 50х70 - 2 штуки

Комплект постільної білизни Cotton Box ELEGANT BORDO з високоякісного сатину, в склад якого входить 100% бавовна. Турецький виробник займає лідируюче місце на ринку домашнього текстилю. Білизна виготовлена на новітньому обладнанні з дотриманням високих європейських стандартів якості та безпеки. Дизайн комплекту характеризується мінімалізмом і елегантністю. Насичений бордовий колір поверхні вражає своєю глибиною і красою. Текстура в дрібну вертикальну смужку надає особливу родзинку. Виріб відрізняється практичністю і універсальністю. Ліжко буде виглядати привабливо і акуратно, навіть без декоративного покривала. Продається в фірмовому варіанті подарункової упаковки.

Постільна білизна, це той текстиль, який використовується щодня і має прямий контакт зі шкірою. Важливо зробити правильний вибір для забезпечення максимального комфорту і зручності під час сну. Пропонований комплект, здатний задовольнити найвищі критерії оцінки якості і корисних властивостей. Сатин - це щільна бавовняна тканина, яка славиться за свій благородний блиск і схожість поверхні з натуральним шовком. Текстиль не мнеться і добре драпірується, внутрішня сторона шорстка, за рахунок чого білизна не совається по матрацу. Екологічно чистий натуральний склад не викликає алергію і подразнень на шкірі.

Виріб не накопичує пил і статичну електрику. Чудово вбирає вологу і пропускає повітря, забезпечуючи оптимальний теплообмін. Текстиль можна використовувати протягом усього року, він має функції терморегуляції і підійде як для теплої пори року, так і для холодного. Білизна характеризується хорошими гігієнічними показниками.

Комплект прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, він простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти досить машиною або ручного прання за допомогою миючих засобів. Виріб стійкий до дії ультрафіолетових променів і швидко сохне в природних умовах. Зберігає гладкість поверхні, виключає глибокі заломи, трудносмінаемо, така властивість економить час і сили домогосподарок на прасування.

Купити такий елітний комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб . Корисне і потрібне придбання стане вигідним капіталовкладенням. Текстиль чудово справляється зі своїми прямими завданнями і несе естетичне навантаження, приносячи радість своїм прекрасним зовнішнім виглядом. Домашній текстиль - це відмінний варіант подарунка для друзів і близьких з будь-якого приводу.

Деталі товару
20405

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-anthemis
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Anthemis прикрашений цікавим малюнком, і з делан з мякою сатиновою тканини турецьким виробником для Вашого незабутнього сну і відпочинку. Розмір постільної "Євро" дозволить...
Комплект постельного белья Gelin Home  EBRU + покрывало
rating 0 відгуків
23 701,00 грн
Купити шикарний комплект постільної білизни Gelin Home EBRU - внести в Вашу спальню розкіш і пишність. Турецькі майстри використовували кращий сатин і велюр для створення красивого постільної білизни високої якості....
Комплект постільної білизни HOBBY сатин Rocco
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни HOBBY сатин Rocco безсумнівно сподобається Вам своїм зовнішнім виглядом, мякістю і якісним виконанням. Яскраві кольори і зображення Ейфелевої вежі допоможуть Вам створити чудовий...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти