Артикул:
20403

Постільна білизна Cotton Box ELEGANT STRIPE Pudra

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 138 бали. Ваш кошик буде загальним 138 бали який можна перетворити на ваучер на 138,00 грн.

2 770,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розміри: Підковдра 200х220

Простирадло 240х260

Наволочки 50х70 - 2 штуки

Комплект постільної білизни Cotton Box ELEGANT PUDRA виготовлений з 100% бавовни вищого сорту при використанні новітніх технологій і обладнання. Ведучий турецька виробник пишається своєю репутацією і ретельно стежить за відповідністю своєї продукції високим європейським стандартам якості і безпеки. Білизна виконано з нової тканини - ранфорс. Текстиль має класичне оформлення, однотонна ніжно - рожева поверхню, текстурірована ледь помітною вертикальною смужкою. Елегантне і ефектне виріб стане родзинкою будь-якого інтерєру. Комплектується в красиву подарункову упаковку від виробника.

Сон - це невідємний елемент життя кожної людини, а постільну білизну служить для забезпечення максимального комфорту і затишку під час відпочинку. Саме тому важливо підібрати якісний текстиль. Пропонований комплект задовольнить найвибагливіших покупців. Ранфорс ідеально підходить для пошиття постільної. Завдяки особливостям виробництва, при якому використовують додатково очищені бавовняні нитки, які потім скручують між собою. Матеріал виходить дуже щільним і міцним, при цьому зберігає легкість і легкість поверхні. Ранфорс дуже мякий і приємний на дотик, зберігає рівну гладеньку поверхню на весь період експлуатації.

Натуральна екологічно чиста поверхня, без сторонніх домішок і добавок, не викликає алергію і подразнень на шкірі. Білизна славиться високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Спляча людина не відчує вогкості і дискомфорту, зайва волога швидко вбирається, а білизна моментально висихає зберігаючи відчуття сухості. Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно відбивається на всьому організмі. Комплект підійде для використання, як влітку, так і взимку, матеріал здатний підлаштовуватися під навколишнє середовище і підтримувати оптимальний температурний режим.

Виріб не вимагає спеціально догляду і чудово переносить часті машинні прання. Швидко сохне в природних умовах, зберігаючи рівну поверхню і форму. Стійко до сонячного світла, не линяє. Матеріал відрізняється підвищеною зносостійкістю, пропонований комплект прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації.

Купити неймовірний такий елітний комплект постільної білизни, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Це чудове придбання, яке прикрасить ваш будинок і зробить побут комфортним. Виріб послужить прекрасним варіантом дорого подарунка для друзів і родичів, з нагоди будь-якого торжества або свята.

Деталі товару
20403

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Життя"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цей комплект Love You "Життя" можна вважати гімном життя, прославлянням природи. Зелень, яка завжди прокладе собі дорогу до сонця, говорить про торжество життя і світла. Життєстверджуюча модель буде до місця в...
Love You КПБ сатин лайт
rating 0 відгуків
1 744,00 грн
Купити оригінальне постільна білизна від турецької торгової марки Love You - подарувати справжню насолоду від відпочинку і здоровий сон. Виконано в синьо - помаранчевої колірної гамі з ромбоподібним малюнком....
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D BRENDA YEŞİL
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Крсівое 3 д постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D BRENDA YEŞİL від турецького виробника, прекрасний привід порадувати себе і близьких якісним придбанням. Постільна зроблено з тканини ранфорс, на основі турецького...
Комплект постільної білизни ARYA друкований Сатин 3D Exclusive Foggy Sea
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 699,20 грн 4 352,00 грн
Купити чудове постільна білизна з обємним малюнком троянди на приємному фоні - прикрасити спальню і створити сприятливу атмосферу. Виконане з сатину високої якості, таке постільна білизна подарує мякість, комфортний і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти