Артикул:
20400

Постільна білизна Cotton Box ELEGANT BEYAZ

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розміри: Підковдра 200х220

Простирадло 240х260

Наволочки 50х70 - 2 штуки

Комплект постільної білизни Cotton Box ELEGANT BEYAZ з високоякісного сатину виготовлений з 100% натуральної бавовни. Турецький виробник займає провідне місце на ринку домашнього текстилю. Продукція виготовлена за останніми технологіями, на новому обладнанні. Пропонований комплект виконаний в класичному білому кольорі, який уособлює чистоту і гармонію. Текстиль відрізняється універсальністю і чудово впишеться в будь-який інтерєр. Товар комплектується в фірмову подарункову упаковку.

Під час сну людина відпочиває, а організм відновлюється, важливо створити комфортні умови для цього. У чому грає головну роль обраний текстиль. Довгий час лідерство за попитом утримує сатинове постільна білизна. Така любов і відданість покупців пояснюється чудовими властивостями тканини.

Сатин - це щільна і міцна бавовняна тканина. Для виробництва використовують особливу сатинова переплетення ниток. За основу беруть товсті, а лицьову сторону тчуть з тонких скручених ниток. Завдяки цьому, зовнішня сторона виходить гладенькою як натуральний шовк, а внутрішня - шорстка, що дозволяє білизни не ковзати по матрацу. Екологічно чистий натуральний склад, без сторонніх домішок і добавок, не викликає алергію і подразнень на шкірі.

Пропонований комплект підійде для використання цілий рік. Тканина не парить і не холодить, має функцію терморегуляції і підлаштовується під навколишнє температуру. Білизна вільно пропускає повітря і дозволяє тілу дихати. Завдяки високій гігроскопічності, зайва волога швидко абсорбується і виводиться на поверхню. Постільна не накопичує пил і статичну електрику. Характеризується відмінними гігієнічними показниками.

Текстиль не вимагає особливого догляду і чудово переносить часті машинні прання і високі температури. Сушити виріб рекомендовано в природних умовах в распрямления вигляді. Поверхня залишається рівною і гладкою, рідко потребує прасування. Матеріал славиться своєю довговічністю і зносостійкістю, він збереже свій блиск і красу, навіть через кілька років.

Купити таке елітне постільна білизна можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Шляхетний зовнішній вигляд білизни прикрасить будь-яку спальню, ліжко завжди буде виглядати доглянуто і красиво, даруючи масу приємних відчуттів під час сну. Текстиль - це не тільки потрібна річ в будинок, це ще відмінний варіант подарунка для друзів і родичів з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
20400

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна TAC DELUX SATEN CAROLINA LILA
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Постільна білизна TAC DELUX SATEN CAROLINA євро LILA виглядає дуже свіжо і цікаво. За допомогою такого постільної білизни Ви внесете в спальню нові фарби. Приємні відтінки діють заспокійливо, допоможуть відпочити і...
КПБ  Amor Paris Dream bej
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам дивовижний постільний комплект турецького бренду Amour Paris Dream бежевого кольору. На мякому, струмує сатині приємно спати. Ви зможете відпочити з комфортом і побачити найчарівніші сни. У...
Комплект постельного белья Gelin Home жаккард DEFNE
rating 0 відгуків
8 120,00 грн
З комплектом постільної білизни з жаккарда Gelin Home Defne Ваш відпочинок і сон стануть більш комфортними і приємними. Для виготовлення цього комплекту використовувалися матеріали тільки найвищої якості. Турецький...
Комплект постільної білизни ARYA Бамбук Karben
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити оригінальне постільної білизни ARYA Бамбук Karben - створити чудовий настрій і затишок у Вашій спальні. Тканина з бамбука міцна, шовковиста, з легким блиском, не викликає алергії. Витримує велику кількість...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти