Артикул:
20398

Постільна білизна Cotton Box Minimal JOY

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 1 шт

комплект постільної білизни Cotton Box Minimal JOY виготовлений з нової тканини - ранфорс, до складу входить 100% натуральна бавовна. Турецький виробник займає провідні місце з продажу. Продукція відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Білизна має неабиякий модний дизайн, комплект пошитий з тканин компаньйонів, які створюють неповторний ансамбль. Простирадло блакитного кольору доповнюється наволочками і підодіяльником сірого кольору, з орнаментом у вигляді зигзагів. Продається в подарунковій упаковці від виробника.

Пропонований комплект володіє чудовими споживчими якостями. Екологічно чистий склад без сторонніх домішок, є повністю гіпоалергенної. Ранфорс відрізняється від інших бавовняних тканин більш щільним плетінням сильно скручених бавовняних ниток. Білизна дуже легке і ніжне, при цьому характеризується високою міцністю і зносостійкістю. Текстиль прекрасно лягає на ліжко і згладжує нерівності, не мнеться з часом і завжди має охайний зовнішній вигляд.

Постільна не накопичує пил і статичну електрику, це благотворно позначається на загальному стані. Виріб здатне підтримувати індивідуальну комфортну температуру тіла, підлаштовуючись під навколишнє температуру. Текстиль підійде для всесезонного використання, в жарку пору поверхню подарує приємну прохолоду, а в холод допоможе зігрітися і огорне турботою.

Білизна має високі показники гігроскопічності, матеріал здатний увібрати пяту частину вологи від власної ваги. Що виділяється волога миттєво всмоктується і виводиться назовні, зберігаючи відчуття сухості. Ще однією важливою перевагою, є чудова повітропроникність, таким чином, виключається виникнення парникового ефекту.

Виріб не вимагає спеціального догляду і стійко до частих машинним і ручним прання. Рекомендована температура води 40 градусів. Сушити дуже гарне в распрямления вигляді в природних умовах. Текстиль зберігає свою форму і насичені кольори, навіть після багаторазового використання.

Придбати сучасне постільна білизна можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Комплект буде радувати свого власника ніжною поверхнею і приємним зовнішнім виглядом. Набір послужить чудовим подарунком для друзів і родичів. Текстиль - це завжди потрібна і корисна річ, яка стане в нагоді в кожному будинку.

Деталі товару
20398

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Сатин друкований, комплект постільної білизни BV S 0029
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни для ультрасучасних людей, які цінують якість і мінімалізм. Такий комплект стане підтвердженням Вашого відмінного смаку в оформленні інтерєру спальні. Постільна білизна виконано з...
Комплект постельного белья жакард с кружевной каймой,TF B 0011
rating 0 відгуків
4 479,00 грн
Чудове постільна білизна від турецького виробника, зроблене з тканини сатин і прикрашене красивим малюнком з жаккарда і мереживною облямівкою. Мяка тканина подарує вам комфортний і приємний сон, а цікавий малюнок і...
Постельное белье Cotton Box PLAİN KARAMEL
rating 0 відгуків
1 891,00 грн
Постільна білизна Cotton Box PLAİN KIRMIZI подарує Вам романтичний настрій, і стане приємним прикрасою вашої спальні. Тканина ранфорс має високу щільність, чудовою мякістю і стійкістю до частого прання. Сон і...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-rosalie
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Сімейний комплект постільної білизни Tivolyo Home ROSALIE турецького виробництва, ідеальне доповнення для будь-якої спальні. Висока щільність і мякість сатиновою тканини подарує вам незабутні відчуття від сну і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти