Артикул:
20397

Постільна білизна Cotton Box Minimal PAVE

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box Minimal PAVE від найбільшого європейського виробника родом з Туреччини. Вся фірмова продукція відповідає міжнародним стандартам високої якості і безпеки. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання - ранфорс. Білизна пошито з тканин компаньйонів, які прекрасно доповнюють один одного. Простирадло і дві наволочки мають однотонну поверхню в насиченому бордовому кольорі. Підодіяльник ж і ще дві наволочки виконані в синьо - білому кольорі, орнаментовані геометричним малюнком. Модний текстиль прекрасно впишеться в сучасний інтерєр, освіжить і прикрасить приміщення. Комплектується в красиву подарункову упаковку з картону від виробника.

Ранфорс - це новий вид бавовняної тканини, який має низку чудових властивостей і якостей, що робить його ідеальним для виготовлення постільної білизни. Тканина виробляють з екологічно чистого натурального бавовни, який піддають ретельному очищенню і обробці. Тонкі довгі нитки скручують між собою, завдяки такій техніці, матеріал виходить ніжним і легким, при цьому щільним і дуже міцним. Текстиль має рівну гладку поверхню, яка дуже приємна на дотик і має гарний зовнішній вигляд. Виріб не викликає подразнень на шкірі і алергічних реакцій.

Білизна з ранфорса володіє відмінними гігієнічними властивостями, чудово пропускає повітря і дозволяє тілу дихати. Матеріал здатний увібрати пяту частину вологи від власної ваги, така висока гігроскопічність забезпечує відчуття сухості і комфорту. Текстиль не накопичує статичну електрику, це благотворно впливає на серцево - судинну систему і весь організм в цілому. Виріб здатне підлаштовуватися під навколишнє середовище. У спеку воно подарує приємне відчуття прохолоди, а взимку допоможе зігрітися.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Підходить як машинна, так і ручна прання при температурі води 40 градусів. Білизна швидко сохне в природних умовах, зберігає форму і первісну яскравість кольорів. Виріб славиться високою міцністю и здатне витримати до 300 прань.

Купити таку високоякісну продукцію можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Роблячи покупку в свій будинок, згадайте про друзів і родичів, адже домашній текстиль - це завжди актуальний і потрібний подарунок.

Деталі товару
20397

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
 ARYA  Lace  Camelia Krem
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Arya Lace Camelia Krem ніжного кремового кольору перетворить Вашу ліжко. Мякі і світлі тони прикрасять кімнату, а приємна текстура тканини забезпечить комфортний відпочинок і чарівні сни. Турецький...
Постільна білизна Tac Ranforce Felicia Kahve
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Tac Ranforce Felicia Kahve виглядає дуже цікаво і оригінально. Дизайн комплекту не примхливий, і тому такий комплект впишеться в інтерєр будь-якої спальні. А приємний і мякий ранфорс зробить його...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти