Артикул:
16385

Постільна білизна Cotton Box Brode Ranforse CAPPUCCINO

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Розміри:
підодіяльник 200х220
простирадло 240х260
наволочки 50х70, 4 шт

Постільна білизна Cotton Box Brode Ranforse CAPPUCCINO виготовлено з високоякісного 100% бавовняного волокна. Тканина виконання - ранфорс. Турецький виробник дбає про дотримання високих стандартів європейської якості і безпеки своєї продукції. Комплект виконаний в ніжному бежевому кольорі, родзинкою є мереживо в стилі Бродер, яке прикрашає білизна. Вишуканість і елегантність цього комплекту гармонійно впишеться в будь-який інтерєр і стане його логічним завершенням. Ліжко завжди буде виглядати красиво і охайно. Виріб продається в привабливою подарунковій упаковці.

Ранфорс - це нова натуральна екологічно чиста тканина, яка має прекрасні споживчими властивостями. Для виробництва використовують тонкі додатково оброблені бавовняні нитки сильно скручені між собою. За щільністю матеріал перевищує бязь, при цьому він зберігає легкість і легкість, на дотик поверхню дуже мяка і ніжна. Такий текстиль відрізняється підвищеною зносостійкістю і довговічністю.

Виріб допоможе створити атмосферу тепла і домашнього затишку, забезпечить максимально комфортні умови для здорового комфортного сну. Поверхня має високу гігроскопічність і повітропроникність. Білизна ніби дихає, виключаючи виникнення парникового ефекту. Що виділяється волога швидко вбирається і виводиться назовні, зберігаючи сухість поверхні. Текстиль не накопичує статичну електрику, не дратуючи дрібними електричними імпульсами серцево - судинну і нервову систему під час сну. Чудові показники терморегуляції дозволяють використовувати комплект як взимку, так і влітку. У спеку поверхню подарує приємну прохолоду, а в холод допоможе зігрітися і утримати тепло.

Текстиль стійкий до частих прання, забруднення легко виводяться при температурі води 30-40 градусів. Виріб швидко сохне в природних умовах і стійко до сонячного світла. Поверхня залишається рівною і гладкою, практично не вимагає прасування.

Купити такий комплект можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль прослужить довгі роки, зберігши свою зовнішню привабливість і чудові властивості. Набір постільної білизни - це розкішний подарунок з будь-якого приводу і нагоди. Презент відрізняється своєю універсальністю і затребуваністю, його можна подарувати як близьким родичам так і друзям.

Деталі товару
16385

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Детский-ясли 3 пр. cr 032
rating 0 відгуків
1 291,00 грн
Даний комплект постільної білизни створений для тих малюків, які люблять яскраві кольори. Виробник домашнього текстилю з Туреччини вибрав найкращий матеріал для дітей - натуральний сатин. Він не тільки мякий і...
Комплект постільної білизни Бязь, BV B 0080 Хонсю
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Перед Вами чудовий комплект постільної білизни від турецького виробника. Виконаний в японському стилі, прикрашений квітами різних відтінків на білому тлі, нагадує свіжий сніг, який випав. Безсумнівно, таким...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти