Артикул:
16385

Постільна білизна Cotton Box Brode Ranforse PUDRA

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 141 бали. Ваш кошик буде загальним 141 бали який можна перетворити на ваучер на 141,00 грн.

2 831,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Розміри:
підодіяльник 200х220
простирадло 240х260
наволочки 50х70, 4 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box Brode Ranforse PUDRA від іменитої турецької торгової марки, яка спеціалізується на виготовлення високоякісного домашнього текстилю. До складу продукції входить 100% натуральне бавовняне волокно вищого сорту. Тканина виконання - ранфорс. Ніжно рожевий комплект відрізняється витонченістю і вишуканістю. Поверхня прикрашена прекрасним мереживом в англійській класичній техніці Бродер. З таким білизною ліжко завжди буде виглядати елегантно і шикарно. Комплектується виріб в красиву подарункову коробку з картону.

Важко уявити собі щоденний побут без постільної білизни, адже сон займає важливе місце в житті кожної людини. Якісна постільна здатне поліпшити і якість відпочинку. Представлена продукція відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Ранфорс має низку чудових властивостей і якостей, що робить його ідеальним для пошиття постільної білизни. Тканина відрізняється високою щільністю і особливим переплетенням скручених бавовняних ниток. Завдяки особливостям виробництва, матеріал виходить легким і дуже ніжним, при цьому міцним і зносостійким.

Екологічно чистий натуральний склад не викликає подразнень і алергії. Текстиль рекомендований для щоденного використання людям з чутливою шкірою і дітям. Виріб характеризується високою гігроскопічністю і гігієнічністю поверхні. Зайва волога швидко абсорбується і відводиться, зберігаючи відчуття сухості. Білизна добре пропускає повітря, шкіра постійно дихає, виключається можливість появи парникового ефекту. Текстиль не накопичує статичну електрику і відштовхує пил. Виріб підлаштовується під індивідуальну температуру тіла і підтримує оптимальний баланс. Постільна прекрасно підійде як для зимового, так і для літнього використання. У спеку воно подарує легку прохолоду, а взимку огорне теплом.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і чудово переносить часті прання. Що б зберегти привабливість мережива білизни, рекомендується прати окремо від речей з металевими застібками. Виріб швидко сохне в природних умовах, зберігаючи рівну і гладку поверхню.

Придбати такий шикарний комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині. Це прекрасний вибір і вдала покупка в власний будинок. Слід зазначити, що постільна білизна - це завжди актуальний і бажаний подарунок, який можна піднести абсолютно всім і з будь-якого приводу.

Деталі товару
16385

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Чорна перлина
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний обємний 3D-малюнок чорної перлини чудово впишеться в інтерєр Вашої спальні. Мяка мікрофібра здивує своєю якістю, адже в такому комплекті використовується дуже щільне мікроволокно, а також мікрофібра вельми...
Комплект постільної білизни Бязь, BV B 0076 Біла фея
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Білосніжний комплект постільної білизни, прикрашений яскраво-червоними квітками, стане яскравою деталлю в інтерєрі Вашої спальні. Мяка бязь і оригінальний малюнок зроблять такий комплект одним з найкращих у Вашій...
Комплект постільної білизни HOBBY сатин-люкс Bloom
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий коктейль яскравих кольорів і фарб прикрашає постільна білизна від торгової марки HOBBY. Постільна білизна виконано з якісного та мякого сатину, який подарує Вам приємний сон і відмінний відпочинок. Купивши...
Постельное белье Cotton Box BEBEK ŞANTİYE MAVİ
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для Ваших малюків ми пропонуємо яскраве постільна білизна Cotton Box BEBEK ŞANTİYE MAVİ в ліжечко, турецького виробництва. Мяка тканина ранфорс прикрашена красивими кольоровими малюнками і словами на англійській мові,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти