Артикул:
16385

Постільна білизна Cotton Box Brode Ranforse EKRU

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Розміри:
підодіяльник 200х220
простирадло 240х260
наволочки 50х70, 4 шт

Постільна білизна Cotton Box Brode Ranforse EKRU турецького виробництва виготовлено з 100% натуральної бавовни. Тканина виконання - ранфорс. Провідна турецька фірма славиться бездоганною якістю і чудовим дизайном своєї продукції. Сяюче біле постільна поєднує в собі класичний дизайн в британському стилі. Білизна прикрашено вишуканою вишивкою в техніці Бродер. Текстиль втілює собою мінімалізм і розкіш. З таким постільною білизною ліжко перетвориться в королівське ложе, а атмосфера в кімнаті наповниться неповторною теплою атмосферою. Комплектується в красиву фірмову коробку з картону.

Для нормального функціонування, людському організму потрібна розрядка і відпочинок, відновлення сил відбувається під час сну. Поряд з іншими аксесуарами важливу роль для забезпечення комфортного відпочинку виконує постільна білизна. Ранфорс - це нова бавовняна тканина, яка вже встигла завоювати любов і довіру споживачів. Матеріал по щільності перевищує бязь, поверхня дуже мяка і ніжна, по відчуттях нагадує поплін. Ранфорс характеризується високою міцністю і зносостійкістю, тому як не можна краще підходить для виготовлення різного текстилю.

Пропонований комплект легко драпірується, не мнеться і не ковзає по поверхні матраца. Екологічно чистий натуральний склад, без сторонніх добавок і домішок, не викликає алергії і подразнень. Білизна рекомендовано для щоденного використання людям з особливо чутливою шкірою і дітям. Постільна відповідає міжнародним санітарним нормам якості та безпеки.

Виріб не накопичує статичну електрику і пил. Текстиль вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Головною особливістю ранфорсного постільної білизни вважається здатність підтримувати індивідуальний температурний режим, незалежно від температури навколишнього середовища. У спеку поверхню подарує легку приємну прохолоду, а взимку огорне теплом.

Текстиль не потребує додаткового догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде ручна і машинна прання, за допомогою миючих засобів, рекомендована температура води 40 градусів. Виріб швидко сохне і зберігає рівну поверхню, практично не потребує прасування.

Купити пропонований комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Елегантний текстиль прикрасить будь-який інтерєр і приємно порадує свого володаря, зануривши в безтурботний здоровий сон. Постільна білизна - це прекрасний подарунок для друзів і родичів по будь-якого свята.

Деталі товару
16385

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ First Choice ranforce
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Давно шукайте і хочете купити постільна білизна з відмінною якістю? Тоді комплект постільної білизни First Choice ranforce WAVE створений для Вас. Красиві хвилі підійдуть до спальної кімнати в класичному стилі і стилі...
Комплект постільної білизни ARYA Magestic Бамбук жаккард з вишивкою Marlow
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
5 853,10 грн 6 886,00 грн
Купити вишуканий комплект постільної білизни від турецького виробника ARYA - внести блаженство і затишок у Вашу спальню. Таке постільна білизна подарує справжнє розслаблення і прикрасить Вашу спальню. Бамбукове...
Love You Комплект постільної білизни "Чистота"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Love You "Чистота" пропонував від турецького виробника для Вашої спальні. Такий комплект виглядає дуже красиво на будь-якого ліжка стандартного розміру. Білосніжні квіти і ніжно-зелений...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти