Артикул:
16385

Постільна білизна Cotton Box Brode Ranforse GRI

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Розміри:
підодіяльник 200х220
простирадло 240х260
наволочки 50х70, 4 шт

Постільна білизна Cotton Box Brode Ranforse GRI від провідного турецького виробника, який здобув популярність далеко за межами своєї батьківщини. Натуральне виріб до складу, в який входить 100% бавовна, виготовлено з нової тканини - ранфорс. Постільна поєднує в собі простоту і вишуканість. Сяюча біла поверхня прикрашена дивовижним мереживом. Комплект прикрасить ліжко і допоможе створити романтичну атмосферу домашнього тепла і затишку. Товар продається в чудовій подарунковій упаковці від виробника.

Якість постільної білизни безпосередньо повязано з якістю сну. Пропонований комплект відповідає високим стандартам європейського стандарту і безпеки. Екологічно чистий натуральний склад, без сторонніх домішок і добавок, не викликає алергію і подразнень. Ранфорс - це новий вид бавовняної тканини, який зявився на ринку зовсім недавно і вже встиг завоювати довіру і любов споживачів. Завдяки використанню особливої технології виробництва, матеріал виходить дуже щільним і міцним, при цьому ніжним і легким. Секрет полягає в використанні сильно скручених, додатково оброблених бавовняних ниток.

Текстиль з ранфорса характеризується високою зносостійкістю і довговічністю. Постільна добре лягає на поверхню ліжка і не ковзає. Виріб не мнеться під час використання і зберігає привабливий благородний вид. Комплект підійде для всесезонного застосування. Влітку білизна подарує приємну прохолоду, а взимку допоможе зігрітися і утримати тепло.

Важливими характеристиками для постільної білизни є висока гігроскопічність і повітропроникність. Поверхня здатна всотати пяту частину вологи від власної ваги. Рідина швидко виводитися на поверхню, зберігається відчуття сухості. Завдяки вільному повітрообміну, виключається можливість виникнення парникового ефекту. Текстиль не накопичує статичну електрику, що дозволяє розслабитися всім системам і органам.

Виріб не потребує спеціального догляду, для підтримки чистоти і гігієнічності підійде звичайна машинне або ручне прання. Рекомендована температура води 40 градусів, сушити постільна краще в распрямления вигляді в природних умовах. Поверхня залишається рівною і рідко потребує прасування.

Купити висококласний комплект можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Це хороший вибір і потрібне придбання в свій будинок. Варто сказати, що постільна білизна це універсальний і завжди актуальний подарунок для друзів і родичів. Порадуйте таким чудесним придбанням і себе і близьких.

Деталі товару
16385

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You КПБ сатин кружево розовый
rating 0 відгуків
1 744,00 грн
Купити яскраве постільна білизна від турецького виробника Love You - подарувати неймовірний відпочинок Вам і Вашим близьким. Виконано в рожевому кольорі і оформлено тонким мереживом, зробить Вашу кімнату ефектною і...
Постельное белье Love You сатин лайт
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Цей комплект постільної білизни від турецького виробника Love You відмінно виглядатиме на Вашому ліжку. Ніжні білі візерунки на сірому тлі створюють прекрасне враження. В наявності різні комплектації і розміри,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти