Артикул:
20371

Постільна білизна Cotton Box ROYAL SATEN CEMILE

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 147 бали. Ваш кошик буде загальним 147 бали який можна перетворити на ваучер на 147,00 грн.

2 949,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 200 х 220 см.

Простирадло: 240 х 260 см.

Наволочки: 50 х 70 см - 4 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box ROYAL SATEN CEMILE від провідної турецької торгової марки, характеризується високою якістю і розкішним зовнішнім виглядом. Виріб виготовлено з 100% натурального екологічно чистої бавовни, тканина виконання - сатин. Поверхня виконана в коричнево - бежевій кольоровій гамі, прикрасою служить декоративний орнамент у вигляді вензелів. Елітне білизна прикрасить будь-який інтерєр, ліжко буде мати багатий і вишуканий вигляд, приносячи естетичне задоволення. Комплектується текстиль в подарункову упаковку з картону від виробника.

Сатинове постільна не втрачає своєї актуальності і продовжує користуватися величезним попитом у покупців. Таку любов і довіру текстиль завоював завдяки чудовим якостям використовуваної тканини. Сатин - це щільна і міцна тканина, яку отримують шляхом сатинового переплетення скручених бавовняних ниток. Лицьова сторона виходить блискучою і гладкою, зовні дуже схожа з натуральним шовком і атласом.

Пропоноване білизна відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. Поверхня є гіпоалергенної і не викликає подразнень на шкірі. Текстиль добре пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати і підтримувати теплообмін. Тканина володіє антистатичними властивостями і не накопичує статичну електрику, що сприятливо впливає на весь організм. Виріб здатне швидко поглинати і відводити вологу, зберігаючи відчуття сухості.

Текстиль дуже мякий і приємний на дотик, подарує справжню насолоду при контакті зі шкірою. Комплект підійде для застосування круглий рік, в жару поверхня порадує прохолодою, а взимку допоможе зігрітися і утримати тепло. Тканина відмінно драпірується і рівно лягає на ліжко, міцно фіксуючи на матраці, завдяки шорсткою основі сатину. Білизна не мнеться і має гарний благородний зовнішній вигляд.

Виріб простий у використанні і побуті, славиться високою зносостійкістю. Білизна здатне витримати до 300 прань, зберігши свій блиск, яскравість і форму. Сушити білизну рекомендується в распрямления вигляді в природних умовах. Текстиль не доставляє додатковий клопіт і практично не потребує прасування.

Придбати елітний комплект сатинового постільної білизни можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Роблячи покупку в свій будинок, згадайте про друзів і родичів. Адже постільна це шикарний подарунок, який завжди в моді і точно стане в нагоді в побуті.

Деталі товару
20371

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Бязь, BV B 0079 Хайят
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Нове постільна білизна від турецького виробника поєднує в собі східні мотиви і вишукані візерунки. Турецькі майстри відмінно виконали постільна білизна. Мяка бязеві тканину подарує Вам відмінний сон і відпочинок....
Постільна білизна Tac Ranforce Sirine
rating 0 відгуків
1 936,00 грн
Такий комплект сподобається всім любителям Смурфіки. Чудовий ранфорс, красивий малюнок героїні мультфільму роблять такий комплект відмінним подарунком для Вашої дитини. Мякий ранфорс дозволить Вашій дитині...
КПБ ARYA жаккард  Catalina
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Шляхетний комплект постільної білизни ARYA жаккард Catalina зробить Вашу спальню вишуканою і нарядною. Рельєфний однотонний малюнок створений завдяки особливому плетіння ниток і виглядає по-царськи красиво. Тканина...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти