Артикул:
20369

Постільна білизна Cotton Box ROYAL SATEN GILDA

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 200 х 220 см.

Простирадло: 240 х 260 см.

Наволочки: 50 х 70 см - 4 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box ROYAL SATEN GILDA виготовлений за останніми технологіями і відповідає високим міжнародним стандартам якості і безпеки. До складу виробу входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна, тканина виконання - сатин. Турецький виробник заслужив високу репутацію у себе на батьківщині і далеко за її межами. Текстиль має неабияке дизайнерське рішення. Постільна виконано в красивих відтінках бузкового кольору. Поверхня прикрашають великі рослинні візерунки і вензелі. Виріб виглядає багато і розкішно, зможе прикрасити собою будь-який інтерєр. Комплектується в фірмовий варіант подарунковій упаковці з картону.

Постільна білизна покликане забезпечувати комфортний сон і підтримувати атмосферу тепа і домашнього затишку. Сатин - це щільна бавовняна тканина, яка відрізняється красивою гладкою і блискучою поверхнею. Шовковисту поверхню отримують за рахунок особливого сатинового переплетення тонких скручених бавовняних ниток з більш товстими нитками основи. Зворотний бік матеріалу мяка і шорстка, завдяки цьому, білизна добре лягає і не сповзає з матраца. Натуральний склад без сторонніх домішок і добавок, є повністю гіпоалергенним і безпечним, текстиль рекомендований для щоденного застосування.

Виріб з сатину має великий попит, перш за все, це обумовлено відмінними споживчими властивостями тканини . Текстиль характеризується високою зносостійкістю і надзвичайно красивим зовнішнім виглядом. Білизна не мнеться під час використання, ліжко завжди буде виглядати охайно і красиво. Виріб має високу гігроскопічність, зайва волога швидко вбирається і виводиться назовні. Тканина вільно пропускає повітря, завдяки чому, підтримується оптимальний теплообмін. Постільна не накопичує статичну електрику, позитивно впливаючи, таким чином, на весь організм людини.

Текстиль не примхливий в побуті і чудово переносить часті прання. Сушити виріб краще в природних умовах, воно швидко сохне і стійко до сонячного світла і механічних пошкоджень. Комплект прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації.

Купити пропонований товар можна в нашому інтернет магазині оптом або вроздріб. Даний комплект постільної білизни, це чудовий вибір і вигідне капіталовкладення. Роблячи покупки для себе, згадайте про друзів і родичів, адже домашній текстиль, це завжди актуальний і затребуваний подарунок по будь-якому випадку і приводу.

Деталі товару
20369

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac Ranforce Julia Lila
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tac Ranforce Julia Lila від відомого турецького виробника, виділяється серед подібних комплектом своєю індивідуальністю. Такий комплект Ви не знайдете у кожного. Купивши такий комплект...
Комплект постільної білизни Лакомка BV M 0041, мікрофібра 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити постільна білизна з незвичайним дизайном? Тоді зверніть увагу на цей комплект постільної білизни від відомого турецького виробника текстильної промисловості. Він зшитий з мікрофібри, на яку нанесений...
Love You КПБ сатин кружево розовый
rating 0 відгуків
1 744,00 грн
Купити яскраве постільна білизна від турецького виробника Love You - подарувати неймовірний відпочинок Вам і Вашим близьким. Виконано в рожевому кольорі і оформлено тонким мереживом, зробить Вашу кімнату ефектною і...
TAC BEBEK CARS BABY
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще один цікавий комплект дитячої постільної білизни з ранфорса від турецької торгової марки ТАС. Для Ваших діток виробник пропонує чудову мякість тканини ранфорс з кращого турецького бавовни. Сон і відпочинок на...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти