Артикул:
20341

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE ELISA

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box MODE LİNE ELISA з 100% натуральної бавовни, тканина виконання - ранфорс. Виготовив найзнаменитіший турецьким виробником домашнього текстилю. Пропонована модель відрізняється своєю вишуканістю і неперевершеним шармом. Поверхня виконана в синьо - сірої кольоровій гамі і прикрашена казковим візерунком у візантійському стилі. Текстиль стане родзинкою будь-якого інтерєру, створить атмосферу свята і домашнього затишку. Продається виріб в подарунковому варіанті фірмової упаковки з картону.

Постільна білизна має велике значення для забезпечення комфортних умов для здорового сну. Пропонований комплект відповідає найвищим споживчим критеріям і здатний задовольнити найвибагливіших покупців. Ранфорс з якого виготовлено постільна, є новим різновидом бавовняної тканини. За своєю структурою це дуже щільна і міцна тканина, яка при цьому характеризується легкістю і ніжністю поверхні. Такі характеристики досягаються завдяки особливому способу переплетення скручених бавовняних ниток. Використання натуральної сировини і екологічних матеріалів, робить комплект безпечним для щоденного використання, воно не викликає алергічних реакцій та подразнень.

Постільна білизна з ранфорса характеризується високим показником гігроскопічності і повітропроникності. Поверхня швидко абсорбує зайву вологу і виводить її назовні, зберігаючи відчуття сухості. Тіло не буде паритися і потіти, адже залишається доступ повітря. Постільна здатне підлаштовуватися під навколишнє температуру і підтримувати ідеальний тепловий баланс. Такий комплект підійде для всесезонного застосування. Влітку виріб буде дарувати приємну прохолоду, а взимку допоможе зігрітися і зберегти тепло. Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно позначається на всьому організмі і загальний стан людини.

Виріб відрізняється міцністю и здатне витримати більше 300 прань. Залишаючи свій первинний зовнішній вигляд і корисні якості. Постільна швидко сохне в природних умовах і легко піддається прасування, зберігаючи рівну поверхню протягом використання.

Купити такий елітний комплект постільної білизни для себе або в подарунок, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Така покупка в свій будинок стане вигідним капіталовкладенням, надасть масу приємних відчуттів. Високоякісний текстиль - це найкращий презент для друзів і родичів, який завжди затребуваний і точно стане в нагоді в побуті.

Деталі товару
20341

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-emma
rating 0 відгуків
3 710,00 грн
Рожевий відтінок і яскраві квіти прикрашають мяку сатинову тканину в новому постільній білизні Tivolyo Home Emma від відомого турецького виробника. Безсумнівно Вам сподобається висока якість і мякість сатину,...
Комплект постельного белья HOBBY ранфорс Mirage
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни HOBBY ранфорс CHRISTINA з оригінальним дизайном - подарувати турботу і відмінний настрій Вашим близьким. Зроблений з легкої і міцної бязевих тканини, мякою, приємною на дотик,...
TAC Ranforce Loire mint
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вашій увазі практичний комплект постільної білизни Tac Loire mint з високоякісного ранфорса. У комплект входять підодіяльник, простирадло і дві наволочки в єдиному стилі. На постільній білизні...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти