Артикул:
20339

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE ELENA

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 91 бали. Ваш кошик буде загальним 91 бали який можна перетворити на ваучер на 91,00 грн.

1 832,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Комплект постільної білизни MODE LİNE ELENA від провідного турецького виробника Cotton Box. Продукція виготовлена за останніми технологіями і відповідає високим європейським стандартам безпеки і якості. Білизна повністю натуральне і складається з 100% бавовни вищого гатунку. Тканина виконання - ранфорс. Вишуканий дизайн перетворює текстиль в справжня окраса спальні. Переважання рожевого кольору і прикраса у вигляді рослинного орнаменту, виглядає дуже ніжно і невимушено. Текстиль допоможе створити романтичну і теплу атмосферу. Комплектується в презентабельну фірмову упаковку.

Постільна білизна - це невідємний елемент домашнього текстилю. Великою популярністю у покупців користуються вироби з ранфорса. Новий матеріал встиг завоювати любов і довіру споживачів у себе на батьківщині в Туреччині і далеко за її межами. Справа все в чудових якостях і чудесні властивості цієї бавовняної тканини. Для виробництва використовують довгі бавовняні волокна, які піддаються додаткової більш ретельній обробці. Щільне переплетення ниток забезпечує міцність і витривалість тканини. На дотик полотно дуже ніжне і гладеньке, має гарний благородний вид. Екологічно чиста натуральна поверхня не викликає подразнень і алергії на шкірі.

Текстиль славиться високою гігроскопічністю, ранфорс здатний вбирати одну пяту рідини від власної ваги, при цьому зберігати відчуття сухості і комфорту. Незважаючи на високу щільність, бавовна добре пропускає повітря, що дозволяє виключити виникнення парникового ефекту і пітливість під час сну. Білизна не накопичує статичну електрику і пил, що благотворно позначається на здоровї людини.

Виріб не вимагає спеціального догляду, будь-які забруднення легко відпираються. Рекомендована температура води для прання становить 40 градусів. Сушити білизну варто в распрямления вигляді в природних умовах. Поверхня зберігає свою форму і гладкість, вона рідко потребує прасування, що значно економить час домогосподаркам.

Придбати такий шикарний комплект постільної білизни, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Це вигідне придбання, яке допоможе зберегти сімейний бюджет і забезпечити близьких високоякісним текстилем і міцним сном. З таким білизною ліжко завжди буде виглядати охайно і святково. Набір постільної - це універсальний подарунок для друзів і родичів по будь-якого свята.

Деталі товару
20339

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин мереживо білий
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудовий комплект постільної білизни з білого сатину з вишуканим мереживом - приємно доповнити інтерєр Вашої спальні. На такому комплекті Ви будете засинати і прокидатися з найкращими думками і настроєм. Мякий...
TAC  3D saten  Bouguet pembe
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект 3D постільної білизни, прикрашений великим зображенням яскравих кольорів, виглядає дуже оригінально і цікаво. Турецький виробник ТАС використовував тільки кращі матеріали високої якості, для вашого...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Колізей 2"
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Чи бажаєте зробити свою спальню розкішної і неповторною? Це цілком можливо, якщо скористатися даними постільною білизною. Воно надає блиск і унікальність обстановці кімнати, нагадуючи про красу древніх храмів, велич...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-viola
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home VIOLLA зроблений з мякого сатину відомим турецьким виробником, щоб Ви могли насолодитися чудовою мякістю і якістю тканини. Комплект прикрашений гарними квітами і має приємний...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти