Артикул:
20335

Постільна білизна Cotton Box junior Best friend

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 73 бали. Ваш кошик буде загальним 73 бали який можна перетворити на ваучер на 73,00 грн.

1 474,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 1 шт

Постільна білизна Cotton Box junior Best friend високоякісного турецького виробництва, відповідає міжнародним санітарним нормам і стандартам якості. Текстиль складається з 100% натурального екологічно чистого бавовняного волокна. Тканина виконання - ранфорс. Продукція має гарне дизайнерське оформлення, виконане у відтінках рожевого кольору і прикрашено красивою композицією в центрі з Ейфелевою вежею і анімешной дівчинкою, що їде на велосипеді. Виріб прекрасно доповнить інтерєр кімнат юних модниць. Комплектується комплект в фірмову подарункову упаковку.

Комплект білизни з ранфорса здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Від інших бавовняних тканин полотно відрізняється високою щільністю переплетення сильно скручених бавовняних ниток. Такий виріб дуже легке і приємне на дотик, при цьому відрізняється високою міцністю і зносостійкістю. Текстиль добре лягає на ліжко, чи не совається і не мнеться під час використання. Комплект виглядає дуже ефектно, ліжко завжди буде виглядати охайно і святково, навіть без зовнішнього покривала. Це дуже практично і зручно.

Натуральна поверхня не викликає подразнень і алергічних реакцій. Матеріал характеризується високим показником гігроскопічності. Поверхня здатна вбирати велику кількість вологи, при цьому зберігаючи відчуття сухості шкіри. Дихаюча білизна забезпечує максимальний комфорт під час сну, виключається можливість появи парникового ефекту. Текстиль не накопичує статичну електрику, це позитивно впливає на весь організм в цілому, і особливо на серцево-судинну і нервову системи. Постільна має функцію терморегуляції, в літню спеку воно подарує приємну прохолоду, а взимку зігріє і збереже тепло.

Текстиль простий у використанні і чудово переносить часті машинні прання при використанні миючих засобів. Білизна відмінно сохне в природних умовах, стійке до сонячного світла і механічного впливу. Поверхня залишається рівною і рідко вимагає прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Пропонований комплект можна купити оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Це вигідне капіталовкладення, адже високоякісний набір постільної білизни прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Текстиль стане прекрасним подарунком для дівчаток і дівчат з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
20335

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
кількість наволочок
1
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Hobby Bamboo Diamond Stripe 200 * 220/4 * 50 * 70
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове постільна білизна з бамбукового волокна від турецького виробника торгової марки Hobby Diamond Stripe - чудовий подарунок, як для себе улюбленої, так і для своїх близьких і рідних. Чудовий сатин порадує вас...
TAC DELUX SATEN Carla gri
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити оригінальне постільна білизна TAC DELUX SATEN Carla gri від турецького виробника - зробити прекрасний подарунок Вашим друзям і близьким на торжество. Модний дизайн, поєднання сірого і золотого кольорів...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти