Артикул:
20334

Постільна білизна Cotton Box junior Freestyle

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 1 шт

Постільна білизна Cotton Box junior Freestyle від відомої турецької торгової марки, яка прославилася і полюбилася далеко за межами своєї батьківщини. До складу входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання - ранфорс. Продукція відповідає високим критеріям якості та безпеки. Комплект має яскраве дизайнерське оформлення, сірий фон прикрашає реалістичне зображення байка, який здається прямо зараз заведеться і помчить вдалину. Внутрішня сторона підодіяльника оформлена клітиною, що зраджує комплекту неповторний шарм. Текстиль відмінно впишеться в інтерєр кімнат активних і стильних людей. Продається в красивій фірмовій упаковці.

Постільна грає важливу роль в забезпеченні максимально комфортних умов для здорового сну. Пропонована модель текстилю, відповідає найвищим споживчим запитам. Натуральна екологічно чиста поверхня не викликає алергію і подразнень на шкірі. Білизна дуже мяке і ніжне, так і хочеться зануритися в це невеличку хмарку.

Від інших бавовняних тканин, ранфорс відрізняється високою щільністю переплетення сильно скручених, ретельно очищених бавовняних ниток. Така тканина набуває ряд чудових властивостей і якостей. Білизна добре пропускає повітря і здатне вбирати зайву вологу, залишаючи поверхню сухою. Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно впливає на серцево - судинну систему і весь організм в цілому. Поверхня білизни не мнеться, рівно лягає не утворюючи складок і згладжуючи нерівності ліжку. Виріб має функцію терморегуляції і здатне підлаштовуватися під індивідуальну температуру тіла і температуру навколишнього середовища. У жаркий спеку на такому ліжку буде прохолодно, а взимку вона допоможе зігрітися.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Тканина чудово переносить часті прання при використанні миючих засобів. Комплект не линяє, стійкий до сонячних променів, зберігає первісну форму, навіть після прання в гарячій воді. Матеріал характеризується високою зносостійкістю і довговічністю.

Купити пропонований товар можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це вигідне капіталовкладення і чудовий подарунок для хлопчиків і підлітків. Такий презент відрізняється своєю актуальністю і затребуваністю. Виріб з радістю буде використовуватися, нагадуючи своєму власникові про хороший смак і турботу виявлену своїм дарувальником.

Деталі товару
20334

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья TAC DISNEY WINX STELLA NATURE LOVE
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Комплект постільної білизни TAC DISNEY WINX STELLA NATURE LOVEсоздан з ранфорса. Матеріалом для комплекту служить 100% бавовна. Щільність вироби висока. У комплект постільної білизни входить підодіяльник, наволочка і...
Постельное белье Love You  сатин лайт TL 12128
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 644,75 грн 1 935,00 грн
Цікавий комплект постільної білизни від відомого турецького бренду Love You приємно дивує. Спокійний малюнок і приємні тони радують око. Якісний натуральний хлопок відмінно переносить прання і буде довго служити...
Комплект постільної білизни Arya друкований дитячий Sydney
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 435,25 грн 2 865,00 грн
Дитяча постільна білизна Arya Sydney з веселими мультиплікаційними героями як не можна краще підійде хлопчикові чи дівчинці. Друкований сатин високої якості від Турецького виробника, і при багаторазових праннях...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти