Артикул:
20331

Постільна білизна Cotton Box junior Princess

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 73 бали. Ваш кошик буде загальним 73 бали який можна перетворити на ваучер на 73,00 грн.

1 474,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 1 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box junior Princess виробництва Туреччини, виготовлений з 100% бавовни вищого гатунку. Високоякісний текстиль відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. Тканина виконання - ранфорс. Виконане в рожевих відтінках постільна білизна, заворожує своєю красою і занурює в атмосферу доброї казки. Чарівний малюнок у вигляді зображення юної принцеси в оточенні найулюбленіших дівочих аксесуарів. Білизна прекрасно доповнить інтерєр дитячої кімнати, ліжко буде виглядати красиво і акуратно, навіть без зовнішнього покривала. Продається текстиль в святковій фірмовій упаковці.

Ранфорс - це нова тканина, яка володіє чудовими споживчими характеристиками. Відмінною рисою матеріалу, є висока щільність переплетення тонких сильно скручених між собою бавовняних ниток. Завдяки способу виробництва, полотно виходить легке і ніжне, при цьому дуже міцне і довговічне. Поверхня гладенька і рівна, з часом на ній не зявляються катишки. Білизна гіпоалергенних і не викликає подразнень на шкірі.

Текстиль не накопичує статичну електрику, що сприятливо впливає на весь організм і особливо на серцево - судинну систему. Постільна має унікальну здатність підлаштовуватися під індивідуальну температуру тіла і навколишнє середовище. У жарку пору поверхню подарує приємну прохолоду, а в холод - зігріє і збереже тепло. Висока гігроскопічність і повітропроникність, також сприяють максимально комфортному і здоровому сну. Зайва волога моментально усмоктується і виводитися назовні, зберігаючи відчуття сухості. Шкіра безперешкодно дихає, таким чином виключається виникнення парникового ефекту і надмірного потіння.

Текстиль простий у використанні і чудово переносить часті машинні прання при високих температурах. Малюнок стійкий до впливу сонячного світла і зберігає свою первісну яскравість і привабливість, навіть після багаторазового використання. Виріб швидко сохне в природних умовах, зберігаючи рівну поверхню, що звільняє господинь від прасування.

Купити чудовий комплект постільної білизни для дівчинки, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Кожна юна мрійниця буде рада такій обновці, білизна буде захоплювати не тільки погляд, але і сприяти повноцінному відпочинку. Текстиль це чудовий варіант подарунка, з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
20331

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Детский  j 2
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Морська губка Спанч Боб і його друзі складуть чудову компанію Вашій дитині під час його сну і відпочинку. Даний комплект постільної білизни для дітей зроблений з міцного і мякого сатину, який дозволить дитині...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти