Артикул:
20330

Постільна білизна Cotton Box junior Car Race

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 73 бали. Ваш кошик буде загальним 73 бали який можна перетворити на ваучер на 73,00 грн.

1 474,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 1 шт

Постільна білизна Cotton Box junior Car Race від провідного турецького виробника. До складу текстилю входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання - ранфорс. Продукція відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки. Яскраве білизна прекрасно впишеться в інтерєр дитячої кімнати юного дослідника. Комплект виконаний в синьо - червоній кольоровій гамі, поверхня частково орнаментирована кліткою і прикрашена тематичними малюнками на автомобільну тему. Комплектується в красиву подарункову упаковку.

Білизна з ранфорса зявилося на ринку не так давно і вже встигло завоювати любов і довіру споживачів. Від інших бавовняних матеріалів ранфорс відрізняється особливим способом переплетення сильно скручених бавовняних ниток. Дуже щільна і міцна тканина легка і приємна на дотик. Екологічно чистий склад без сторонніх домішок не викликає алергію і подразнень на шкірі, білизна рекомендовано для щоденного використання.

Матеріал практично не мнеться і зберігає рівну гладеньку поверхню протягом усього періоду використання. Текстиль має функцію терморегуляції і здатне підлаштовуватися під зовнішню температуру. У жарку пору поверхню подарує приємну прохолоду, а в холод - допоможе зігрітися. Як і будь-яка інша бавовняна тканина ранфорс чудово поглинає рідину, виводячи її назовні і залишаючи відчуття сухості. Чудова повітропроникність виключає виникнення парникового ефекту, і як наслідок, надмірного потовиділення. Постільна не накопичує статичну електрику, що впливає на якість відпочинку. Справа в тому, що на організм не будуть діяти постійні подразники у вигляді дрібних електричних імпульсів, всі системи організму зможуть відпочити і відновитися за ніч.

Текстиль простий в побуті, чудово переносить часті машинні прання, не втрачаючи своїх властивостей і привабливого зовнішнього вигляду. Виріб швидко сохне в природних умовах, стійкий до ультрафіолету і високих температур. Білизна практично не потребує прасування, це дуже зручно і практично, економить час і сили домогосподаркам.

Купити неабияке дитячу білизну, можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Пропонований комплект - це відмінний вибір, який допоможе забезпечити комфорт і затишок для своєї дитини. Слід сказати, що якісний текстиль це чудовий подарунок для друзів і родичів.

Деталі товару
20330

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна TAC DISNEY CARS 2 MOVIE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити гарний комплект дитячої постільної білизни із зображенням неймовірних героїв з мультфільму Тачки (Cars) від турецького виробника ТАС - подарувати Вашій дитині відмінний настрій. Комплект зроблений з мякого...
Комплект постільної білизни сатин з мереживом, TF B 0015 N
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Елегантний і зручний комплект постільної Беля з сатину з мереживом подарує найкращі відчуття під час сну і відпочинку. Купивши таке постільна білизна, Ви створите комфорт в спальні на довгий час. Тканина мяка, приємна...
Love You КПБ  Жаккард  2-11
rating 0 відгуків
0,00 грн
Купити шикарний комплект постільної білизни Love You Жаккард 2-11 з рельєфним малюнком - зробити спальню розкішної, подарувати спокійний сон і повноцінний відпочинок. Постільна білизна зроблено з 100% бавовни високої...
Постельное белье Brielle Ranforse 1,5-ка
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цей чудовий комплект постільної білизни подарує Вам комфортний і приємний сон. Мяка тканина ранфорс на основі натуральної бавовни наповнить вашу спальню затишком і комфортом, а красиві малюнки і відтінки доповнять...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти