Артикул:
20329

Постільна білизна Cotton Box junior Air Balloon

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 1 шт

Комплект постільної білизни junior Air Balloon від провідного турецького виробника домашнього текстилю Cotton Box. Білизна виготовлена за останніми технологіями і відповідає високим стандартам якості і безпеки. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання - ранфорс. Комплект зшитий з тканин компаньйонів, які взаємодіють і відмінно доповнюють один одного. Простирадло біла в яскравий горошок, підодіяльник виконаний в контрастну синьо червону клітку, поверхня прикрашена зображенням літаків. Продається в красивій фірмовій упаковці.

Гарне постільна білизна настільки ж важливо для забезпечення здорового міцного сну, як і матрац, подушка і ковдра. Ранфорс - це новий вид бавовняної тканини, щільність якого перевищує значно бязь. Для виготовлення використовують дуже тонкі, сильно скручені бавовняні нитки. Завдяки такому способу виробництва, матеріал виходить дуже легким і мяким, з приємною гладенькою поверхнею. Натуральний склад без сторонніх домішок і добавок не викликає алергію і подразнень. Це дуже важлива характеристика, адже білизна має безпосередній прямий контакт зі шкірою.

Поверхность білизни практично не мнеться і зберігає гарну рівну поверхню на ліжку. Постільна характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Що виділяється волога швидко вбирається і виводиться назовні, зберігаючи відчуття сухості. Між тілом і навколишнім середовищем відбувається постійний повітрообмін, що виключає виникнення парникового ефекту. Виріб не накопичує статичну електрику, що дає можливість повного розслаблення організму під час сну.

Текстиль славиться високою міцністю і зносостійкістю. Чудово переносить часті машинні прання при високих температурах. Білизна швидко сохне в природних умовах, і легко піддається прасування. Полотно стійко до сонячного світла і механічного впливу. Зберігає свою первинну форму і яскравий колір, навіть після тривалої експлуатації.

Такий чудовий комплект постільної білизни для хлопчика, можна купити в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Розкішне білизна забезпечить максимальний комфорт і зручність для відпочинку. Соковиті, насичені малюнки будуть розвивати фантазію юного чоловіки і налаштовувати на позитивне сприйняття світу. Текстиль це чудовий варіант подарунка, який завжди буде актуальним і затребуваним. Такий презент можна піднести з нагоди будь-якого торжества.

Деталі товару
20329

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA сатин Fermarsi
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Універсальність і практичність комплекту постільної білизни ARYA сатин Fermarsi не викликає сумнівів. Особливо актуальний цей набір буде чоловікам. Кольори і високоякісне виконання ідеально впишуться в ділову і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти