Артикул:
20328

Постільна білизна Cotton Box junior Major

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 73 бали. Ваш кошик буде загальним 73 бали який можна перетворити на ваучер на 73,00 грн.

1 474,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 1 шт

Постільна білизна Cotton Box junior Major для хлопчика від відомого турецького виробника. Відповідає високим стандартам якості і безпеки. До складу входить 100% натуральне бавовняне волокно вищого сорту. Тканина виконання - ранфорс. Білизна має яскравий дизайн на морську тематику, основним кольором є сірий і відтінки синього. Текстиль виглядає дуже ефектно і красиво, ліжко буде виглядати акуратно, навіть без покривала, це дуже зручно і практично. Комплектується текстиль в подарункову фірмову упаковку.

Сон займає важливе місце в житті кожної людини і особливо для дітей і підлітків. Якісна постільна допоможе створити оптимально комфортні умови для відпочинку. Представлений комплект якнайкраще відповідає всім споживчим критеріям і здатний задовольнити найвимогливіших покупців.

Ранфорс - це різновид бавовняної тканини, яка відрізняється більш щільним переплетінням тонких бавовняних ниток скручених між собою. Завдяки такому способу виробництва, матеріал виходить дуже міцним, але при цьому легким, повітряним, мяким і ніжним. Екологічно чиста натуральна поверхня не викликає алергію і подразнень на шкірі. Це особливо важлива характеристика, адже постільна має прямий щоденний контакт з шкірою.

Ранфорсное білизна цінується за сою довговічність і зносостійкість. Малюнок наноситься за допомогою новітніх технологій з використанням тільки якісних барвників. Принт виходить яскравим і чітким. Текстиль добре пропускає повітря і забезпечує шкірі безперешкодне дихання, підтримуючи індивідуальний температурний режим. Виріб має високу гігроскопічність, зайва волога вбирається і швидко виводиться назовні, забезпечуючи тим самим хороші гігієнічні показники.

Текстиль чудово переносить часті машинні прання, рекомендований температурний режим 30-40 градусів. Білизна швидко сохне і легко прасується. Виріб стійкий до ультрафіолетового світла, не линяє і зберігає первинну форму.

Купити чудовий комплект можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Білизна стане відмінним подарунком для хлопчиків різного віку. Яскраве забарвлення буде радувати око і покращувати настрій, підкреслить індивідуальність свого власника. На такому ліжку сон буде міцним, а сновидіння солодкими і захоплюючими. Якісний текстиль - це універсальний і затребуваний подарунок, який можна піднести з будь-якого приводу.

Деталі товару
20328

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ  Blumarine  Aden
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни Blumarine Aden від турецького виробника - подарувати чудову мякість і комфорт на довгі роки. Спокійний колір і витончене мереживо зробить вашу спальню красивою і затишною. Висока...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти