Артикул:
20327

Постільна білизна Cotton Box junior Blue Jeans

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 1 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box junior Blue Jeans від найбільшого європейського виробника домашнього текстилю. Турецька торгова марка прославилася у себе на батьківщині і далеко за її межами, високими стандартами якості та красивим дизайнерським оформленням своєї продукції. До складу виробу входить 100% бавовна, тканина виконання - ранфорс. Білизна виконано у відтінках синього кольору, поверхня стилізована під джинс і прикрашена актуальними написами і емблемами в молодіжному стилі. Частина постільної виконана з тканини в крупну клітку, яка відмінно гармонує з джинсою. Набір такого текстилю відмінно підійде для хлопчиків і підлітків. Продається в красивій подарунковій упаковці від виробника.

Під час сну організм людини відпочиває і набирається сил, а діти ще й ростуть, тому забезпечення здорового відпочинку є дуже важливим аспектом. Якісна постільна білизна, поряд з іншими постільними речами, може допомогти створити максимально комфортні умови для міцного сну. Ранфорс - це тканина нового покоління, яка, незважаючи на високу щільність, характеризується легкістю і легкістю, по відчуттях більше схожа на поплін. Поверхня гладенька і мяка, не викликає алергію і подразнень на шкірі. Текстиль добре лягає на ліжко, чи не совається і не мнеться під час використання. Ліжко завжди буде виглядати охайно і акуратно.

Виріб здатне швидко вбирати вологу, залишаючи відчуття сухості поверхні. Ще однією важливою характеристикою є повітропроникність, білизна дозволяє шкірі дихати, виключаючи запарювання. Текстиль не електризується і не накопичує статичну електрику, що дозволяє всім системам і органам повністю розслабитися і відпочити. Постільна здатне підлаштовуватися під температуру навколишнього середовища. Білизна подарує приємну прохолоду в літню спеку і допоможе зігрітися в холодну пору.

Текстиль прекрасно піддається пранню, рекомендована температура води 30-40 градусів. Виріб швидко сохне в природних умовах і легко прасувати. Матеріал відрізняється зносостійкістю. Принт нанесений на новітньому обладнанні з використанням якісних і безпечних барвників, які не зблякне і збереже первинні кольори тривалий час.

Купити підлітковий комплект постільної білизни, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це правильний вибір і вигідне капіталовкладення, юний чоловік буде радий такій обновці і вдячний за виявлену турботу. Текстиль це чудовий варіант подарунка з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
20327

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни BV S 0053, сатин друкований
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ромашкове поле - мрія багатьох людей, і саме цей комплект постільної білизни від турецьких виробників і втілив її в життя. Вас приємно вразить його мякість і якість. Зроблений з сатину з використанням натуральної...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Lucky Dog
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прекрасний комплект постільної білизни ARYA сатин Lucky Dog з обємним зображенням далматинців і полуниці зробить Вашу спальню акуратною та нарядною. Тканина щільна, мяка, приємна на дотик, з легким блиском. Легко...
КПБ  Arya Ранфорс Zen Kahve
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 607,35 грн 1 891,00 грн
Ще один чудовий комплект постільної білизни від турецького виробника Arya Zen Kahve . Мякий ранфорс, приємні теплі відтінки і красивий малюнок бамбукового гаю стануть приємним доповненням Вашої спальні і прикрасою...
komplekt-postelnogo-belyativolyo-home-bruno
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам яскравий і цікавий комплект постільної білизни Tivolyo Home Bruno від турецького виробника, відомого виробництвом кращого домашнього текстилю. Комплект зроблений з мякої сатиновою тканини, також в...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти