Артикул:
20326

Постільна білизна Cotton Box junior Bike

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 1 шт

Постільна білизна Cotton Box junior Bike виробництва сонячної Туреччини. Виготовлено з 100% натурального екологічно чистого бавовняного волокна. Тканина виконання - ранфорс. Торгова марка зарекомендувала себе дуже добре як на батьківщині, так і далеко за її межами. Продукція відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Пропонована модель ідеально підійде для юних принцес. Текстиль виконаний в рожевій кольоровій гамі, поверхня прикрашена зображенням ретро велосипеда, який навіює дух романтизму і пригод десь в далекій Франції. А любовні написи в приглушених блакитних тонах лише розбурхують чарівний світ фантазії. Ліжко завжди буде виглядати охайно і акуратно, підтримуючи загальну атмосферу тепла і домашнього затишку. Продається в подарунковій упаковці від виробника.

Білизна з ранфорса не викликає алергію і подразнень на шкірі. Завдяки щільному переплетення сильно скручених бавовняних ниток, текстиль набуває унікальні властивості і якості. Незважаючи на свою високу щільність, матеріал дуже ніжний і приємний на дотик, нагадує поплін. Виріб прекрасно покриває ліжко і зберігає рівну і гладку поверхню протягом використання.

Текстиль не накопичує статичну електрику, це означає, що під час відпочинку на організм людини не будуть діяти постійні подразники, у вигляді електричних імпульсів. Матеріал характеризується високою гігроскопічністю, зайва волога швидко вбирається і виводитися на поверхню, зберігаючи відчуття сухості. Білизна чудово пропускає повітря, що виключає виникнення парникового ефекту і забезпечує ідеальний теплообмін. Пропонований комплект буде комфортно використовувати як в холодну, так і в теплу пору року. Влітку воно подарує таку приємну прохолоду, а взимку огорне своїм теплом.

Текстиль стійкий до забруднень і легко піддається пранню, це особливо актуально для підлітків і дітей. Зносостійкий матеріал може витримати більше 300 циклів машинного прання, при цьому зберігши свій первинний зовнішній вигляд і корисні якості. Постільна швидко сохне в природних умовах, не линяє, стійко до сонячних променів. Поверхня без праці прасувати і зберігає свою форму.

Придбати чудовий комплект для дівчинки, можна в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Такий текстиль буде радувати свою господарку і налаштовувати на позитивний лад. Білизна послужить чудовим подарунком з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
20326

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC DELUX SATEN  ASPEN  kirmizi
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 570,64 грн 4 712,00 грн
Купити яскраве постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN kirmizi від турецького виробника - подарувати дивну красу і мякість на довгі роки. Відмінна якість виконання, ексклюзивний дизайн, яскрава абстракція сприяють...
Комплект постільної білизни HOBBY Ranforce Dream
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудове постільна білизна від ТМ Hobby - відмінне рішення для Вас і Ваших близьких. Турецький виробник постарався зробити його кращим серед схожих. Чудовий дизайн і оформлення, поєднуються з мяким ранфорса, що...
TAC DELUX SATEN SELBY
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC DELUX SATEN SELBY з оригінальним дизайном - внести яскраві фарби в Вашу спальню. Виконано чудово з сатину високої якості, гладке, з шовковим блиском, практично не мнеться. Легко стирається і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти