Артикул:
20325

Постільна білизна Cotton Box junior Modus

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 160 x 240 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 1 шт

Комплект підліткового постільної білизни Cotton Box junior Modus від провідного турецького виробника домашнього текстилю. Відповідає санітарним нормам і високим європейським стандартам якості. Повністю натуральне білизна, без сторонніх домішок і добавок, складається з екологічно чистого 100% бавовни. Тканина виконання - ранфорс. Текстиль має яскраве дизайнерське оформлення, виконане в насичених відтінках синього і блакитного кольорів, білизна імітує поверхню джинсової тканини і дерева. Родзинкою служать зображення улюблених тінейджерського аксесуарів, таких як окуляри, кеди, навушники. Продається набір в красивій подарунковій упаковці від виробника.

Сон є дуже важливим для повноцінного відновлення сил і зростання підлітка. Пропоноване білизна не викликає алергії і подразнень і є повністю безпечним для щоденного використання. Ранфорс - це нова покращений різновид бавовняної тканини. Для виробництва використовують високоякісні довгі бавовняні волокна, які піддають додатковій обробці і сильному скручуванню. Завдяки такій технології, матеріал поєднує в собі високу щільність, зносостійкість, легкість і ніжність поверхні. Тканина не мнеться і має благородний вид. З таким білизною ліжко завжди буде виглядати акуратно і красиво, навіть без використання зовнішнього покривала, це дуже зручно і практично.

Постільна білизна має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Завдяки чому, забезпечуються хороші гігієнічні показники і комфортні умови для сну. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил, що дає можливість до повного розслаблення організму, це позитивно позначається на серцево-судинній і нервовій системі. Функція терморегуляції дозволяє використовувати комплект, як в жарку, так і в холодну пору року. Влітку виріб порадує прохолодою, а взимку зігріє і утримає тепло.

Текстиль невибагливий в побуті і прекрасно переносить часті прання. Постільна з ранфорса швидко сохне в природних умови, зберігаючи рівну гладку поверхню. Що значно економить час і сили домогосподарок, адже білизна не потрібно часто прасувати. Матеріал характеризується високою міцністю і довговічністю, надовго збереже свій первинний зовнішній вигляд.

Купити текстиль можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Чудовий комплект стане улюбленим для юного чоловіки, подарує зручність і домашній затишок. Постільна білизна - це чудовий варіант подарунка з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
20325

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Gelin Home лен-бамбук-жаккард  Keten
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Gelin Home Keten від турецького виробника текстильної промисловості можна заслужено вважати одним з найбільш унікальних, завдяки складу тканини. Він виготовлений з льону, бамбука і...
TAC jakar Karios
rating 0 відгуків
3 950,00 грн
Приємний комплект постільної білизни Tac jakar Karois в мяких переливчастих кольорах бежа, рожевого, бузкового та білого прекрасно підійде в якості подарунка і для особистого користування. Для виробництва був...
Love You Детский jr 004
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете порадувати свого маленького автолюбителя? Тоді комплект постільної білизни Love You jr 004 від відомого турецького виробника текстильної промисловості саме те, що Вам потрібно. Автомобіль вищого класу...
Комплект постільної білизни Pierre Cardin ПБ saten Premio євро
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити новий комплект постільної білизни з ексклюзивним дизайном - створити затишну і привабливу атмосферу. Постільна білизна виконано з міцного і дуже мякого сатину. Без зайвих деталей комплект виглядає красиво і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти