Артикул:
20000

Постільна білизна TAC DISNEY Hello Kitty Bow

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

товар, доступний з різними опціями 0 од.
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці на матрац - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70 х 1

Комплект постільної білизни TAC DISNEY Hello Kitty Bow від провідного турецького виробника, який полюбився і завоював довіру споживачів не тільки всередині країни, а й далеко за її межами. До складу продукції входить 100% бавовна, тканина виконання - ранфорс. Дизайн постільної білизни підтримує лінію улюбленого дитячого мультфільму Hello Kitty. Красиве яскраве білизна, виконане в червоно - білих відтінках з зображенням улюбленої героїні, точно припаде до смаку дівчаткам. Текстиль підніме настрій і прикрасить інтерєр дитячої кімнати. Комплектується в презентабельну упаковку від виробника.

Головною функцією постільної білизни, є забезпечення комфортних умов для сну. Важливу роль також відіграє і зовнішній вигляд білизни, який буде позитивно впливати на настрій дитини. Продукція відповідає високим стандартам якості і безпеки. Екологічно чиста натуральна поверхня не викликає подразнень і алергічних реакцій.

Ранфорс- це новий вид бавовняної тканини, яка відрізняється щільним переплетінням сильно скручених ниток. Матеріал легкий і приємний на дотик, відмінно драпірується і не мнеться під час використання. Характеризується високою міцністю и довговічністю.

Виріб не накопичує статичну електрику і пил. Має високу гігроскопічність і повітропроникність. Білизна забезпечує дихання шкіри, це перешкоджає появі парникового ефекту. Матеріал швидко вбирає виділяється вологу і виводить її назовні, зберігаючи відчуття сухості. Постільна білизна здатна підлаштовуватися під навколишнє середовище, в жарку пору поверхню подарує легку прохолоду, а в холодну пору допоможе зігрітися і зберегти тепло.

Текстиль простий у використанні і догляді. Для підтримки чистоти, досить машинного прання при використанні миючих засобів. Рекомендована температура води 40 градусів, сушити дуже гарне в распрямлённом вигляді при природних умовах. Матеріал стійкий до сонячного світла і механічного впливу, тканина зберігає форму колір і зовнішню привабливість, навіть після 300 прань.

Купити прекрасний комплект постільної білизни для дівчинки, можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Текстиль подарує масу приємних відчуттів дитині і забезпечить комфортні умови для сну. Така модель постільної білизни є чудовим подарунком для діток родичів і близьких друзів. Презент завжди актуальний і затребуваний з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
20000

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Вітер"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Ніжно-блакитна кольорова гамма комплекту стане яскравим акцентом Вашої спальні! Комплект прикрашений бузковими і світло-блакитними кольорами. Зворотний бік підодіяльника і простирадло також прикрашені квітами. Дві...
Постільна білизна ARYA Tencel Costiera
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
7 107,70 грн 8 362,00 грн
Стильний комплект в витриманих класичних тонах буде до місця в інтерєрі будь-якої спальні. Шляхетний блиск тканини і непомітний, приємний для ока, малюнок роблять його універсальним. До того ж, якість його...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Долина"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Love You сатин "Долина" леопардового забарвлення прикрасить будь-який інтерєр! Лицьова сторона підодіяльника представлена в поєднанні бежевого і коричневого кольорів, прикрашена зображенням...
Комплект постельного белья Nazenin  satin  3D
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Комплект постільної білизни Nazenin satin 3D Liliac виконаний з сатину. Склад тканини на сто відсотків складається з бавовни і має високу щільність. На наволочках, підодіяльнику і простирадлі постільна білизна має...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти