Артикул:
19997

Постільна білизна TAC ranforce Madelyn

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 113 бали. Ваш кошик буде загальним 113 бали який можна перетворити на ваучер на 113,00 грн.

2 279,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC ranforce Madelyn від надійного турецького виробника. Текстиль виготовлений із застосуванням новітніх технологій в текстильній промисловості. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання - ранфорс. Білизна виконано в ніжно сірому кольорі, поверхня прикрашена прекрасної квітковою композицією. Малюнок нанесений друкарським способом і виглядає дуже красиво і реалістично. Комплектується постільна в презентабельну фірмову упаковку.

Затишна атмосфера в будинку залежить від багатьох дрібниць, важливу роль відіграє постільна білизна. Виріб часто асоціюється з теплом і домашнім затишком. Пропонований комплект шикарно виглядає і володіє прекрасними експлуатаційними якостями. Ранфорс, з якого пошито білизна, це покращений варіант бавовняної тканини. Для виробництва використовують тонкі бавовняні нитки вищого сорту, які сильно скручують між собою, збільшуючи тим самим міцність готового виробу. На дотик тканина мяка і ніжна, поверхня не викликає алергію і подразнень на шкірі. Білизна добре драпірується і не мнеться під час використання.

Завдяки дивовижним якостям, виріб забезпечить максимально комфортні умови для міцного і здорового сну. Висока гігроскопічність тканини забезпечує відчуття сухості під час відпочинку, що виділяється фізіологічна рідина швидко вбирається і виводиться на поверхню. Білизна вільно пропускає повітря, дозволяючи тілу безперешкодно дихати, це виключає можливість поява парникового ефекту. Текстиль не накопичує статичну електрику, білизна або іскор, що благотворно впливає на весь організм. Поверхня здатна підлаштовуватися під навколишнє середовище. У жарку пору виріб подарує тілу приємну прохолоду, а в холод допоможе зігрітися.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті машинні прання. Поверхня зберігає свою первинну форму яскравість кольору і чіткість малюнка. Рекомендована температура води для прання 40 градусів, забруднення легко відпираються. Сушити білизну слід в распрямления вигляді при природних умовах. Виріб не схильний до линьки і впливу сонячних променів. При необхідності можна проутюжить.

Купити такий чудовий комплект елітної постільної білизни, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль знадобиться в кожному будинку і стане улюбленим комплектом. Такий презент запамятається надовго і буде нагадувати своєму власникові про прекрасний смак і уважності свого дарувальника.

Деталі товару
19997

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box SATEN FASHION MAVI
rating 0 відгуків
3 134,00 грн
Ніжно блакитний відтінок, прикрашає якісне турецьке постільна білизна Cotton Box SATEN FASHION MAVI. Вам безсумнівно сподобається цей комплект, своїм якісним виконанням, мякістю сатиновою тканини і наявністю чотирьох...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти