Артикул:
19995

Постільна білизна TAC saten Dulcea

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 155 бали. Ваш кошик буде загальним 155 бали який можна перетворити на ваучер на 155,00 грн.

3 113,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 230 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC saten Dulcea від провідного турецького виробника з бездоганною репутацією. Продукція відповідає високим стандартам європейської якості. До складу сатинового білизни входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна вищого сорту. Ніжний набір прикрасить будь-який інтерєр, на білій поверхні прекрасно виглядають милі сердечка. Постільна білизна створює атмосферу романтики і затишку. Комплектується в подарункову упаковку від виробника з картону.

Незважаючи на появу нових тканин для пошиття постільної, сатин користується великою популярністю і любовю серед споживачів. Високий попит, перш за все, обумовлений чудовими якостями цієї тканини. За відчуття поверхня нагадує натуральний шовк. Білизна гладеньке і володіє гарним блиском. Слід сказати, що сатин доступнішим шовку і має низку переваг. Для виготовлення матеріалу використовують два види ниток, виворіт виходить мякою і шорсткою, а лицьова частина гладкою і шовковистою. Завдяки такій структурі матеріалу, постільна білизна прекрасно лягає на будь-яку поверхню, не скочується під час використання.

Виріб не накопичує пил і статичну електрику, що позитивно впливає на серцево - судинну і нервову систему. Білизна не викликає алергічних реакцій та подразнень, підходить для самої чутливої шкіри. Поверхня добре пропускає повітря і дозволяє тілу дихати. Завдяки високій гігроскопічності, що виділяється волога швидко вбирається і ліквідується, зберігається відчуття сухості і комфорту. Текстиль підійде для всесезонного використання, так як має функцію терморегуляції.

Для підтримки чистоти і гігієнічності досить машинного прання за допомогою миючих засобів. Температура води повинна становити 40 градусів. Сушити виріб слід в природних умови. Текстиль практично не мнеться і рідко потребує прасування, що дозволяє економити час і сили домогосподаркам. Матеріал відрізняється високим ступенем зносостійкості і довговічності. Комплект прослужить тривалий час, зберігши свій первинний зовнішній вигляд і характеристики.

Купити такий романтичний набір постільної білизни, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Текстиль стане прекрасним придбанням в власний будинок. Слід зазначити, що це чудовий варіант подарунка для друзів і родичів. Комплект постільної - завжди актуальний і затребуваний подарунок по будь-якому випадку і приводу.

Деталі товару
19995

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
4 871,00 грн
Гарний комплект постільної білизни Tivolyo Home SANTA турецького виробництва стане відмінним подарунком для вас і ваших близьких на будь-яку значиму дату. Мяка сатинова тканина порадує чудовою якістю, красивий...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Амури"
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Купивши якісну постільну білизну, Ви поринете в теплоту літнього дня! Барвистий набір постільної білизни прикрашений великими, рожевими квітами з метеликами. Зворотний бік підодіяльника, простирадло і дві наволочки...
Комплект постільної білизни First Choice Ceylin
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Інтернет магазин Sweet Home представляє нову серію постільної білизни від турецького виробника First Choice Ceylin . Дані комплекти виконані з сатину за певною технологією, завдяки чому сатин виходить мякий і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти