Артикул:
19904

Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто сімдесят одна тисяча сімсот вісімдесят один

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 102 бали. Ваш кошик буде загальним 102 бали який можна перетворити на ваучер на 102,00 грн.

2 048,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 70 x 50 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Постільна білизна Love You сатин лайт TL сто сімдесят одна тисяча сімсот вісімдесят один, від відомої турецької торгової марки домашнього текстилю, виготовлено з 100% натуральної бавовни. Тканина виконання - сатин лайт. Виріб комплектується в гарну картонну упаковку від виробника. Постільна має яскраве дизайнерське рішення, вся поверхня виконана у велику клітку біло - синього кольору з тильного боку, а з виворітного - на білому тлі виконаний дрібний горошок темно-синього відтінку. Дві наволочки виготовлені відповідно до вивороту, а ще дві - до візерунку, що на зовнішній частині білизни. Комплект впишеться в будь-який інтерєр і стане його яскравою прикрасою. Відмінно підійде для спальні, яка виконана для чоловіка, внесе в кімнату якийсь стиль і вишуканість. Постіль завжди буде виглядати акуратно і красиво, навіть без зовнішнього покривала, це дуже практично і зручно. Високоякісний текстиль допоможе створити свій унікальний інтерєр, який щодня буде радувати погляд.

Для кожної людини важливий здоровий сон, тому постільна білизна є невідємною частиною текстилю в кожному будинку. Для створення максимально комфортних умов для відпочинку, важливо підібрати відмінне білизна. Пропонований комплект виготовлений відповідно до високих стандартів якості і безпеки. Натуральна екологічно чиста поверхня вбереже від алергічних реакцій та подразнень на шкірі.

Сатин, матеріал з якого виготовлений даний білизна, це дуже щільна бавовняна тканина, яка володіє рядом корисних властивостей і якостей. Поверхня білизни дуже гладенька, блискуча, по відчуттях нагадує шовк, проте має ряд переваг в порівнянні з тканиною з шовку. Справа в тому, що основа у тканини шорстка, це виключає ковзання по ліжку. Також тканину чарівно пропускає повітря і має високий ступінь гігроскопічності. Тіло постійно дихає, це виключає виникнення парникового ефекту, а зайва волога швидко вбирається і виводитися. Білизна не накопичує статичну електрику, це позитивно впливає на нервову і серцево - судинну систему.

Текстиль не вибагливий у догляді і добре переносить часті машинні прання, зберігаючи при цьому, свою привабливість і форму. Виріб добре сохне в природних умовах і не боїться сонячного світла. Тканина не робить поглиблених заломів, тому рідко вимагає прасування, що полегшує працю домогосподаркам і економить час. Білизна характеризується міцністю і зносостійкість, навіть при активній експлуатації воно прослужить довгий час, радуючи яскравим кольором і початковим зовнішнім виглядом.

Купити пропоновану продукцію можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині, як для себе, так і на подарунок для своїх близьких і колег по роботі. Такий презент порадує кожного, буде доречний до різних урочистостей.

Деталі товару
19904

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Ніжність"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Постільна білизна Love You "Ніжність" означає проявити турботу до близьких. На біло-блакитному тлі, схожому на небо, зображені світло-бузкові квіти. Простирадло і виворіт підодіяльника біло-блакитного кольору. У...
КПБ Tirotex  бязь 2 нестандарт
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни від молдавської фабрики з бязевих тканини порадує Вас своїми яскравими фарбами і якістю жатки. Комплект має дві наволочки стандартного розміру 70х70, велику простирадло і...
Постельное белье Cotton Box FLORAL 3 D BARBARA PEMBE
rating 0 відгуків
0,00 грн
Якщо Вам подобається прикрашати все, що вас оточує, то постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D BARBARA PEMBE безсумнівно принесе море радості і задоволення. Зроблене з мякого ранфорса, воно прикрашене великим і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти