Артикул:
19825

Постільна білизна Tivolyo Home NEW JACQUARD

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

Комплект постільної білизни Tivolyo Home NEW JACQUARD від преміального турецького виробника високоякісного домашнього текстилю. Поверхня жаккардовая, до складу входить 100% бавовна. Колекція представлена наборами в пастельних відтінках різних кольорів, серед яких бежевий, рожевий, салатовий та інші. Поверхня текстурірована вертикальними смужками, прикрасою служить вишивка гладдю логотипу фірми. Класичний дизайн здатний прикрасити будь-який інтерєр. Білизна виглядає багато і розкішно, привносить в атмосферу неповторного шарму. Поставляється в гарній картонній коробці і пакеті від виробника.

Пропоноване постільна білизна відповідає санітарним нормам і відповідає високим критеріям європейської якості і безпеки. Екологічно чистий натуральний склад не викликає алергії і подразнень на шкірі, виріб рекомендовано для щоденного використання. Незважаючи на широке розмаїття нових тканин, постільна білизна з сатину продовжує займати лідируючу позицію за попитом. Така відданість і любов споживачів обумовлена, перш за все, прекрасними експлуатаційними властивостями тканини.

Сатин - це різновид бавовняної тканини, яка відрізняється більш щільним, особливим переплетенням двох видів ниток. Для основи беруть товсті, а для лицьової сторони тонкі сильно скручені бавовняні нитки. Двостороння поверхню забезпечує максимальний комфорт при використанні. Зовнішня сторона дуже гладенька і володіє гарним блиском, вона подарує масу приємних тактильних відчуттів. Зворотний бік мяка і шорстка, що дозволяє білизни міцно фіксуватися і не зїжджати з матраца під час використання.

Постільна білизна, незважаючи на високу щільність матеріалу, добре пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю . Тканина не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на серцево - судинної і нервової системи. Текстиль здатний підлаштовуватися під навколишнє середовище і його зручно використовувати протягом усього року. У спеку поверхню подарує легку прохолоду, а взимку зігріє і огорне теплом.

Виріб відрізняється зносостійкістю і довговічністю, комплект з легкістю перенесе до 300 машинних прань, зберігши прекрасні зовнішні показники форму і корисні якості. Текстиль швидко сохне в природних умовах і стійкий до впливу ультрафіолету. Поверхня залишається рівною і гладкою, рідко потребуючи прасування.

Купити комплект постільної білизни NEW JACQUARD можна в нашому інтернет магазині. Це вигідне придбання в власний будинок і прекрасний варіант подарунка. Високоякісне постільна білизна завжди в моді і стане в нагоді в кожному будинку.

Деталі товару
19825

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-ranforce-mimosa
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Ranforce MIMOSA прекрасно доповнить інтерєр Вашої спальні своїм красивим видом. Постільна зроблено з мякої тканини ранфорс, яка має високу щільність і мякість завдяки...
Комплект постільної білизни ТАС ранфорс "Гонки Red Bull"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для Ваших маленьких гонщиків турецька виробник, торговельна марка ТАС, зробив чудовий комплект постільної білизни з ранфорса в стилі гонок Red Bull CUP. Безсумнівно, хлопці зрадіють Вашому подарунку, адже кожен...
Комплект постільної білизни ARYA сатин + шовк PUPILLA
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 416,55 грн 2 843,00 грн
Комплект постільної білизна зшитий відомим виробникам текстильної промисловості. Таке постільна білизна виконано з сатину з шовком, воно подарує Вам чудову мякість під час сну і дозволить прикрасити інтерєр Вашої...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти