Артикул:
19821

Постільна білизна COTON BOX BRODE RANFORCE PUDRA євро

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 4 шт

Комплект постільної білизни COTON BOX BRODE RANFORCE PUDRA євро, від провідного турецького виробника, який займає лідируюче місце на ринку домашнього текстилю. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання - ранфорс. Виріб комплектується в красиву фірмову упаковку. Білизна пудровий кольору, воно чудово виглядає в будь-якому інтерєрі. Однотонна поверхня прикрашена вишуканою вишивкою в англійській техніці броді. Елітне постільна зверне ліжко в королівське ложе, подарує міцний здоровий сон, буде виконувати не тільки своє пряме призначення, а й приносити естетичне задоволення. Ліжко завжди буде виглядати охайно і акуратно.

Постільна білизна має важливу роль у створенні комфортних умов для сну. Важливо підібрати текстиль, який буде відповідати всім споживчим вимогам. Пропонований комплект відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки. Натуральна поверхню, є повністю екологічною, запобігає появі подразнень і алергії. Може використовуватися людьми з особливо чутливою шкірою і дітками.

Ранфорсное білизна зявилося на ринку не так давно, але вже встигло завоювати любов покупців, попит на продукцію постійно зростає. Це обумовлено рядом корисних властивостей і якостей, якими володіє таке постільна. Ранфорс відрізняється від інших бавовняних тканин більш щільним переплетінням, сильно скручених бавовняних ниток. За рахунок цього, білизна виходить дуже легким і повітряним, при цьому характеризується міцністю і довговічністю.

Текстиль має гладеньку поверхню, яка не мнеться, на ній не зявляються катишки, вона дуже приємна і ніжна на дотик. Тканина має високу ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Зайва волога швидко абсорбується і виводитися назовні, зберігаючи відчуття сухості. Шкіра буде безперешкодно дихати, це виключає виникнення парникового ефекту. Виріб не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на серцево-судинну систему і весь організм в цілому.

Комплект постільної білизни простий в побуті, для збереження вишивки, постільна білизна бажано прати окремо від інших речей, які можуть зачепити тканину. Виріб добре сохне в природних умовах і стійке до дії сонячних променів. Поверхня не робить глибоких заломів, тому можна обійтися без прасування.

Купити пропоновану продукцію можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Роблячи покупки для свого будинку, придбайте такий комплект також близьким або друзям, адже це чудовий варіант подарунка, за будь-що і приводу. Володар такого презенту буде дуже довго насолоджуватися його якостями і чарівним зовнішнім виглядом, який неодмінно зробить спальню ніжною і повітряної.

Деталі товару
19821

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Minteks GRACE
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 301,40 грн 3 884,00 грн
Фактурне постільна білизна Minteks Grace сірого кольору з чорними візерунками квітів і білими листочками виглядає дуже лаконічно і цікаво. Турецький виробник подбав про високу якість, яке забезпечить довгу службу...
Комплект постільної білизни Love You Діалог
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 474,35 грн 2 911,00 грн
Якісний комплект постільної білизни від відомого виробника текстильної промисловості відрізняється особливим спосіб нанесення малюнка. Зображення пари леопардів нанесено за допомогою 3D технології, що надає їм...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Cy 07
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 946,10 грн 3 466,00 грн
Двокольорове двостороннє постільна білизна ARYA нікого не залишить байдужим . Червоно - рожева забарвлення прекрасно підійде і як подарунка , і для особистого домашнього...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти