Артикул:
19820

Постільна білизна COTON BOX BRODE RANFORCE EKRU євро

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 4 шт

Постільна білизна COTON BOX BRODE RANFORCE EKRU євро, від відомого турецького виробника, який лідирує на ринку серед товарів домашнього текстилю. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно, вищої якості, тканину виконання - ранфорс. Виріб продається в презентабельною картонній упаковці від виробника. Елегантне кремове постільна, прикрашене вишуканою вишивкою броді. Такий текстиль впишеться в будь-який інтерєр, створить атмосферу тепла і домашнього затишку. Ліжко перетворитися в королівське ложе, на якому насняться дійсно солодкі сни.

Ранфорс - це нова бавовняна тканина, яка відрізняється високою щільністю і легкістю. Для виготовлення використовується багаторазово очищений бавовна. Тонкі нитки сильно скручують, завдяки цьому, матеріал стає дуже міцним.

Білизна з ранфорса здатне задовольнити найвимогливіших покупців. Натуральна, екологічно чиста поверхня, не викликає подразнень і алергічних реакцій, текстиль рекомендований для щоденного використання дітьми та людьми з особливо чутливою шкірою. Виріб дуже мяке і ніжне, приємне на дотик, не мнеться і не утворює складок, на ньому не зявляються катишки.

Постільна білизна має чудову властивість підлаштовуватися під навколишнє температуру, його можна використовувати цілий рік. У жарку пору, поверхня буде дарувати приємну прохолоду, а в холодну - буде утримувати тепло. Крім цього, текстиль має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності. Шкіра постійно дихає, а зайва волога добре всмоктується, і виводитися назовні, забезпечуючи максимальний комфорт і зручність. Виріб не накопичує статичну електрику, це добре впливає на серцево-судинну систему і весь організм в цілому.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, його можна прати в пральній машині. Виріб добре сохне в природних умовах і стійко до сонячного світла. Тканина відрізняється високою зносостійкістю і міцністю, прослужить довгі роки, зберігши форму, колір і чудові властивості.

Купити таке елітне постільна білизна, можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Роблячи покупку для себе, згадайте про близьких родичів і друзів. Такий презент відрізняється універсальністю та актуальністю, він довгий час буде радувати свого господаря. Так як створить атмосферу вишуканості і торжества, а благородний колір постільної, зробить кімнату світліше і затишніше.

Деталі товару
19820

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Свіжість
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити якісний комплект постільної білизни 3D з мікрофібри - внести в спальню надзвичайно гарну деталь. Приємне поєднання відтінків і реалістичне зображення квітів наповнять Вашу спальню свіжим подихом весни. Якісна...
Комплект постільної білизни ARYA друкований Сатин 3D Exclvsive Flower Core
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити яскраве постільна білизна з обємним зображенням соняшників на тлі неба - створити чудовий настрій і внести яскраву деталь в інтерєр спальні. Виконано з сатину високої якості, мяке, міцне, приємне на дотик....
Постельное белье Cotton Box MARİTİME MARİNA MAVİ
rating 0 відгуків
1 891,00 грн
З радістю пропонуємо Вам постільна білизна Cotton Box MARİTİME MARİNA MAVİ з мякої тканини ранфорс, від відомого турецького виробника. Легкий малюнок дарує гарний настрій свободи, а чудова мякість тканини дарує...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти