Артикул:
19795

Постільна білизна Tivolyo Home MINT

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 243 бали. Ваш кошик буде загальним 243 бали який можна перетворити на ваучер на 243,00 грн.

4 871,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни Tivolyo Home MINT від широко відомого на європейському ринку турецького виробника. Виріб складається з 100% натурального бавовняного волокна вищого сорту, тканину виконання - сатин люкс. Малюнок нанесений за допомогою новітніх розробок друкованим способом, що гарантує його довговічність і стійкість. Постільна пошито з комбінованої тканини, частина поверхні однотонна ніжно - рожевого кольору, а інша - прикрашена яскравими метеликами. Виріб виглядає дуже красиво і повітряно, прекрасно доповнить будь-який інтерєр. Поставляється в картонній упаковці з фірмовим логотипом.

Для створення домашнього затишку важлива кожна дрібниця. Постільна білизна є одним з найпоширеніших видів домашнього текстилю. Від якості білизни безпосередньо залежить зручність і комфорт під час сну і відпочинку. Пропоноване сатинову постільну володіє прекрасними характеристиками і властивостями, які роблять його одним з найпопулярніших серед покупців.

Сатин - це бавовняна тканина з дуже щільним переплетенням ниток двох видів. За основу беруть товсті бавовняні волокна, а для лицьової сторони тонкі сильно скручені. Поверхня виходить двосторонньої, з зовнішньої сторони вона гладенька і шовковиста, а зі зворотного мяка і шорстка. Текстиль прекрасно драпірується, не сповзає і не совається, тканина не мнеться, на ній не зявляються катишки. Білизна не викликає алергію і подразнень на шкірі. Виріб має високу гігроскопічність і повітропроникність. Поверхня не накопичує статичну електрику і пил. Завдяки відмінній теплопровідності, білизна підійде для всесезонного використання.

Виріб не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті, машинні прання. Дотримуючись простих рекомендацій по догляду можна продовжити термін експлуатації текстилю на довгі роки. Для прання рекомендована температура води 40-60 градусів, сушити постільна слід в природних умовах в відмінно провітрюваному місці. Білизна швидко сохне, стійке до сонячного світла, зберігає первинну форму і кольори. При необхідності можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Купити високоякісний набір можна за справедливою ціною в нашому інтернет магазині. Покупку можна зробити, як оптом, так і в роздріб. Пропонований комплект, це прекрасний вибір в власний будинок, який задовольнить найвишуканіший смак. Ніжна поверхня подарує масу приємних відчуттів, а повітряні метелики нагадають про тепле літо і піднімуть настрій. Текстиль, це завжди актуальний і затребуваний подарунок для друзів і родичів. Такому презенту порадіють абсолютно все незалежно від приводу і випадку.

Деталі товару
19795

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You Комплект постільної білизни 1-17 жаккард
rating 0 відгуків
5 004,00 грн
Ще одне гарне доповнення асортименту постільної білизни з жаккарда від торгової марки Love You . Це постільна білизна має приємний молочно-білий відтінок і оригінальну вишивку. Мякість тканини дозволить Вам...
5 177,00 грн
Оригінальний постільний набір Tivolyo Home Pike Modesto турецького виробництва стане відмінним доповненням Вашої спальні. Набір складається з сатинових наволочок і простирадла і вафельного покривала. Склад тканини...
Комплект постільної білизни ARYA Сатин Deanne
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 521,10 грн 2 966,00 грн
Купити комплект постільної білизни з мякого сатину від відомого турецького виробника і торгової марки Arya - створити неповторну романтичну атмосферу в спальні. Велике серце з квіток червоної троянди подарує Вам...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти