Артикул:
19793

Постільна білизна Tivolyo Home SAILOR

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Постільна білизна Tivolyo Home SAILOR від лідируючого турецького виробника. Виріб складається з 100% натурального бавовняного волокна вищого сорту. Тканина виконання - сатин де люкс. Дизайн постільної відповідає останнім віянням моди. Однотонна бежева поверхню простирадла і двох наволочок прекрасно доповнюється яскравим підодіяльником, малюнок якого імітує великі квадрати із зображенням різних текстур і пейзажу на морську тематику. Малюнок нанесений за допомогою Digital technology він яскравий і реалістичний, стійкий, не втрачає своєї соковитості і привабливості через час. Поставляється в подарунковій упаковці і пакеті з логотипом фірми.

Мяке і шовковисте постільна білизна стане справжньою знахідкою для поціновувачів комфорту і затишку. Продукція відповідає високим критеріям європейської якості і безпеки. Поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі. Сатин - це унікальна бавовняна тканина, зовнішня сторона якої по відчуття нагадує натуральний шовк. Виворіт матеріалу навпаки мяка і шорстка, що забезпечує надійне зчеплення з поверхнею матраца.

Щільна і міцна тканина характеризується високою зносостійкістю, при цьому білизна володіє легкістю і легкістю. Тіло безперешкодно дихає, завдяки прекрасній повітропроникності поверхні. Виріб так само швидко здатне вбирати і ліквідувати виділяється тілом рідину. Сатин не накопичує статичну електрику і прекрасно підлаштовується під навколишнє середовище. Влітку постільна НЕ буде парити і порадує легкої прохолодою, а взимку допоможе зберегти тепло.

Текстиль простий в побуті, для підтримки чистоти і гігієнічності досить машинного чи ручного прання за допомогою миючих засобів. Рекомендована температура води 40-60 градусів. Сушити виріб слід в провітрюваному місці, попередньо ретельно розпрямивши. Білизна швидко сохне в природних умовах і не боїться ультрафіолетових променів. Якщо виникне необхідність, текстиль можна погладити зі зворотного боку.

Купити комплект постільної білизни від Tivolyo Home за вигідними цінами можна в нашому інтернет магазині, як оптом , так і в роздріб. Виріб прикрасить будь-який інтерєр і допоможе створити максимально комфортні умови для сну і відпочинку. Приносячи естетичне задоволення і даруючи масу приємних тактильних відчуттів. Набір білизни в презентабельною коробці послужить прекрасним подарунком з особливої нагоди і торжества. Текстиль, це завжди потрібний і затребуваний подарунок, який не вийде з моди і не втратить своєї актуальності.

Деталі товару
19793

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You Шанель-2
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Love You Шанель від відомого турецького виробника домашнього текстилю виконаний в дуже ніжних тонах. Красиві рожеві орхідеї і приємний мякий сатин справлять на Вас незабутнє враження....
Комплект постельного белья HOBBY ранфорс OLYMPOS
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни HOBBY ранфорс OLYMPOS створить у Вашій спальні атмосферу комфорту і захищеності. Красиве і яскраве постільна білизна виконано з якісних матеріалів, мяке, міцне, приємне на дотик. Легко...
Комплект постільної білизни HOBBY сатин Tango
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна HOBBY сатин Tango - це дуже цікаве рішення для Вашої спальні. Геометричний малюнок і оригінальні колірні рішення надають даного комплекту постільної білизни екстравагантний зовнішній вигляд....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти