Артикул:
19792

Постільна білизна Tivolyo Home SEASIDE

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Постільна білизна Tivolyo Home SEASIDE від турецького виробника, якою завоював довіру і любов споживачів розумним співвідношенням ціни і високої якості своєї продукції. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання сатин де люкс. Комплект має дуже цікаве дизайнерське рішення, білизна виконано в натуральних відтінках бежевого і коричневого кольорів, вся поверхня строкато прикрашена різноманітними малюнками в стилі печворк. Текстиль можна розглядати годинами і весь час знаходити, що щось новеньке. Виріб виглядає дуже оригінально і красиво. Поставляється в картонній коробці від виробника.

Сучасний ринок текстильної промисловості переповнений пропозиціями, постійно зявляються нові тканини і матеріали. Незважаючи на широкий асортимент білизна з сатину, історія якого налічує багатовікову історію, лідирує за попитом. Така любов споживачів обумовлена чудовими експлуатаційними характеристиками цієї натуральної тканини. Сатин виготовляють за допомогою подвійного плетіння спеціально оброблених бавовняних ниток. Лицьова сторона виходить гладенькою і ніжною з благородним атласним блиском. Основа тканини шорстка і мяка, що забезпечує надійне зчеплення з будь-якою поверхнею. Ніжна і красива тканина дуже щільна і характеризується високою зносостійкістю і міцністю.

Білизна має прекрасні гігієнічні показниками і не накопичує пил і статичну електрику. Текстиль вільно пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати, це виключає виникнення парникового ефекту. Що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться на поверхню. Виріб здатне підтримувати оптимальний тепловий баланс, не залежно від температури в кімнаті. У спеку поверхню подарує приємну прохолоду, а взимку допоможе зберегти тепло.

Виріб не вимагає спеціального догляду, білизна легко стирається в пральній машині. Рекомендована температура води 30-40 градусів, сушити рекомендується при природних умовах в відмінно провітрюваному місці. Текстиль рідко потребує прасування, що значно спрощує працю домогосподарок.

У нашому інтернет магазині можна придбати такий прекрасний комплект за доступною ціною, як оптом, так і в роздріб. Комплект з сатину огорне свого володаря ніжністю і турботою, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Роблячи покупки в власний будинок, згадайте про родичів і друзів, адже це чудовий подарунок з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
19792

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни First Choice S-54
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам постільна білизна від відомого турецького бренду First Choice S-54 в шикарному сіро-білому кольорі. Комплект виконаний з високоякісного сатину. На такій постільній білизні Ваші сни будуть...
Love You КПБ сатин лайт
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити чудове постільна білизна Love You сатин лайт TL 16017 - подарувати комфортний відпочинок Вам і Вашим близьким. Виконано в бежевому кольорі і прикрашено вишуканим мереживом, воно доповнить інтерєр будь-якої...
TAC  DIGITAL  Livera fushia
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий дизайн і чудова якість виконання стануть приємним доповненням чудового постільної білизни з сатину від турецької торгової марки Tac Digital Livera fushia . Постільна зроблено з мякої сатиновою тканини, щоб...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти