Артикул:
19734

Постільна білизна COTON BOX BRODE RANFORCE Cappuccino євро

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 4 шт

Комплект постільної білизни COTON BOX BRODE RANFORCE Cappuccino євро, від відомого турецького виробника, виготовлений на новітньому обладнанні та відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно, тканина виконання - ранфорс. Комплектується в красиву, фірмову упаковку з картону. Ніжний кавовий комплект постільної білизни, добре впишеться в будь-який інтерєр і стане його шиком. Однотонна поверхня прикрашена витонченою, дорогий вишивкою і гіпюрової елегантною стрічкою. Ліжко завжди буде виглядати охайно і акуратно, навіваючи дух романтизму і умиротворення.

Важливу роль для створення оптимальних умов для сну, грає постільна білизна. Пропонований текстиль, задовольняє навіть найвибагливіших покупців. Поверхня є повністю натуральної та екологічно чистої, не викликає подразнень і алергічних реакцій. Рекомендовано для щоденного використання людям з особливо чутливою шкірою і дітям, так як гіпоалергенні, виключає будь-які пошкодження на шкірі.

Постільна білизна з ранфорса зявилося на ринку не так давно, але вже встигло завоювати любов і довіру споживачів. Попит на цю продукцію продовжує неухильно зростати. Тканина має ряд корисних властивостей і якостей. Від інших бавовняних тканин, ранфорс відрізняється високою щільністю переплетення сильно скручених, тонких бавовняних ниток. Текстиль виходить дуже легким і повітряним, при цьому він відрізняється високою міцністю і зносостійкістю. Поверхня у такого білизни гладенька, ніжна і дуже приємна на дотик.

Виріб здатне добре вбирати вологу і пропускати повітря, що дозволяє шкірі безперешкодно дихати, це створює комфортні умови для сну. Особливістю постільної білизни є функція терморегуляції. У жарку пору поверхню буде холодити, а взимку -согревать і утримувати тепло. Текстиль не накопичує статичну електрику, це благотворно впливає на весь організм.

Текстиль не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті машинні прання. Рекомендується прати постільну окремо від інших речей, при температурі води 40-60 градусів. Виріб добре сохне в природних умовах і зберігає рівну поверхню. Комплект відрізняється довговічністю, прослужить тривалий час, зберігши при цьому свої властивості і привабливий зовнішній вигляд.

Купити такий елітний текстиль, можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Він знадобиться не тільки для особистого вжитку, а й може стати чудовим подарунком до будь-якого свята. Адже виріб незрівнянно, його володар отримає комфортне постільна, яке стане повноцінною складовою інтерєру, що привнесе завершеність дизайну кімнати своїм чудовим, красивим видом.

Деталі товару
19734

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA сатин Rosemary
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Троянди оточують вас уві сні і наяву. Вони викликають посмішку вранці, коли Ви відкриваєте очі і дарують радість і умиротворення. Досконала біла поверхня підкреслює чистоту обстановки, красиво виділяє квіткову розсип....
Постельное белье TAC DIGITAL saten Ariella
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудове постільна білизна від турецького виробника, котре порадує вас своєю якістю виконання і мякістю сатиновою тканини. Великі і красиві квіти прикрашають кожен елемент постільної, і безсумнівно прикрасять інтерєр...
Постільна білизна Tac Ranforce Disney Sofia Minimus
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Комплект дитячої постільної білизни Tac Ranforce Disney LIS NEV.TK Sofia стане приємним сюрпризом для Вашої маленької принцеси. Приємний відтінок, красива героїня мультфільму на весь підодіяльник і мяка тканина...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти