Артикул:
19723

Постільна білизна TAC ranforce Valonia

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC ranforce Valonia від лідируючого турецького виробника. Тканина виконання ранфорс, до складу виробу входить 100% натуральне екологічно чисте бавовняне волокно. Текстиль відповідає санітарним нормам і високим стандартам якості і безпеки. Дизайн білизни мякий і ніжний, модель представлена в блакитному і рожевому кольорі. Поверхня прикрашена витонченим квітковим орнаментом. Набір наповнить атмосферу в спальні неповторним шармом і духом романтики. Поставляється в красивій коробці з картону з логотипом фірми.

Постільна білизна має сприяти міцному і здоровому сну забезпечуючи максимально комфортні умови для відпочинку. Пропоноване виріб виготовлений з нової тканини, яка є поліпшеним варіантом бязі. Для виробництва ранфорса використовують сильно скручені тонкі бавовняні нитки. Завдяки такому способу, матеріал виходить дуже міцним і щільним, при цьому він легкий і ніжний на дотик. Тканина чудово драпірується і рівно лягати на будь-яку поверхню. Текстиль не мнеться під час використання, ліжко завжди буде виглядати прекрасно, свіжо і красиво.

Постільна білизна володіє чудовими експлуатаційними властивостями, які здатні задовольнити найвимогливіших покупців. Натуральна поверхня не викликає алергії і подразнень, білизна повністю безпечно для щоденного використання людьми з особливо чутливою шкірою і дітьми. Матеріал має високу гігроскопічність і повітропроникність. Тканина здатна всотати до 1/5 вологи від власної ваги. Що виділяється тілом фізіологічна рідина швидко абсорбується і виводиться назовні, зберігаючи відчуття сухості і комфорту. Головною особливість ранфорса вважається здатність підлаштовуватися під навколишнє середовище і підтримувати оптимальний тепловий баланс, як влітку, так і взимку.

Виріб не вимагає спеціального догляду і зберігає свій новий зовнішній вигляд і первинну форму протягом 300 циклів машинного прання. Текстиль швидко сохне в природних умовах, попередньо білизна слід добре розпрямити, тоді поверхня залишиться рівною і гладкою. При необхідності можна пропрасувати праскою.

Купити чудовий комплект можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Високоякісний комплект постільної білизни прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації і стане вигідним капіталовкладенням. Це прекрасний подарунок з будь-якого приводу і нагоди, адже такий текстиль стане в нагоді в кожному будинку.

Деталі товару
19723

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Розпродано
0,00 грн
Купити чудове постільна білизна від торгової марки HOBBY - доповнити інтерєр Вашої кімнати виразно цікавою деталлю. Комплект прикрашений приємним малюнком з кольоровою абстракції, за допомогою якої Ви легко...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти