Артикул:
19722

Постільна білизна TAC ranforce Madonna

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Постільна білизна TAC ranforce Madonna від відомого турецького виробника, який широко відомий на європейському ринку. Високоякісна білизна складається з 100% натурального екологічно чистого бавовняного волокна. Тканина виконання - ранфорс, малюнок нанесений за допомогою цифрового друку. Виріб прикрашено яскравою квітковою композицією, над якою парять метелики. Дизайн наповнений ніжністю і свіжістю літнього вечора. Модель представлена в рожевому і білому кольорі. Комплект поставляється в красивій подарунковій упаковці від виробника.

Пропонований комплект постільної відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі, це дуже важливо, адже поверхня білизни має тривалий прямий контакт зі шкірою. Ранфорс - це щільна тканина, для виготовлення якої використовують сильно скручені бавовняні нитки. Поверхня дуже мяка і приємна на дотик, матеріал легкий і повітряний, при цьому дуже міцний.

Текстиль не накопичує статичну електрику і пил, що позитивно відбивається на серцево - судинної і нервової системи людини. Білизна вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Зайва волога швидко виводиться на поверхню, зберігаючи відчуття сухості. Завдяки цьому, підтримується оптимальний індивідуальний тепловий баланс. Тканина як би підлаштовується під навколишнє середовище, в жарку пору поверхню освіжить легкої прохолодою, а взимку - допоможе зігрітися і утримати тепло.

Виріб зносостійкість і довговічне, прослужить тривалий час активної експлуатації. Білизна збереже свій первинний зовнішній вигляд і корисні якості, навіть через 300 прань. Рекомендована температура води 40-60 градусів , сушити постільна слід в распрямления вигляді в добре провітрюваному місці . Текстиль стійкий до сонячного світла і механічного впливу. Білизна практично не потребує прасування, що значно економить час домогосподарок.

Купити пропоновану продукцію можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині за доступною ціновою політикою. Білизна прекрасно впишеться в будь-який інтерєр і стане його прикрасою. Це прекрасний вибір в власний будинок і вигідне капіталовкладення, текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Постільна білизна, це універсальний подарунок для друзів і родичів з будь-якого приводу і нагоди. Презент можна подарувати абсолютно всім до різних урочистостей.

Деталі товару
19722

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box MODE LİNE SPRİNG FUSYA
rating 0 відгуків
1 358,00 грн
Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE SPRİNG FUSYA виглядає легким і по весняному свіжим, то що потрібно для гарного настрою на весь день. У цьому комплекті поєднуються гарний дизайн і чудова мякість ранфорса, що...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Презент"
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Незрівнянні троянди в подарунок господині ліжку - що може бути приємніше? Яскравий ефектний букет, розсипаний по білому тлу, надзвичайно прикрашає ліжко і кімнату, робить обстановку ошатною і навіть святковою....
Комплект постельного белья TAC Ranforce ISTANBUL
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам комплект постільної білизни Tac Ranforce Istanbul від відомої турецької марки. Постільна білизна з натуральної бавовни забезпечить для Вас приємний комфортний відпочинок і прекрасні сни. У наборі...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти