Артикул:
19715

Постільна білизна TAC ranforce Belisma

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC ranforce Belisma від провідного турецького виробника, який прославився на європейському ринку. Текстиль з ранфорса виготовлений на основі 100% натурального екологічного бавовни. Вишукане і, в той же час, просте білизна представлено в бежевому і блакитному кольорі. Поверхня прикрашена витонченим східним орнаментом. Виріб прекрасно впишеться в будь-який інтерєр, мяко підкресливши атмосферу тепла і домашнього затишку. Комплектується в красиву коробку з фірмовим логотипом.

Постільна білизна, перш за все, асоціюється з комфортом і домашнім затишком. Текстиль допомагає створити найбільш сприятливі умови для сну і відпочинку. Пропонований комплект якнайкраще впоратися з цими завданнями. Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка характеризується високою щільністю і міцністю. Для виготовлення використовують сильно скручені бавовняні нитки, таким чином збільшується зносостійкість готового виробу. При цьому матеріал дуже легкі й повітряний, поверхня мяка і ніжна, по відчуттях нагадує поплін.

Текстиль прекрасно драпірується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде виглядати свіжо і акуратно, ніби її щойно застелили. Виріб не накопичує статичну електрику, це чудово впливає на здоровя і загальний стан людини. Тканина характеризується високою гігроскопічністю і здатна вбирати до 1/5 вологи від власної ваги. Це означає, що тілу завжди буде сухо і комфортно, так як зайва волога буде швидко виводитися на поверхню. Поверхня дихаюча і забезпечує правильний теплообмін. Білизна здатна підлаштовуватися під навколишнє середовище, в спеку подарує легку прохолоду, а в холодну пору огорне теплом. Виріб не викликає алергії і подразнень на шкірі.

Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде як машинна, так і ручна прання. Текстиль простий в побуті і не потребує додаткового догляду. Комплект білизни з ранфорса прекрасно переносить високі температури, стійкий до сонячного світла і механічного впливу. Виріб швидко сохне в природних умовах, при необхідності можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Придбати чудовий набір можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині за доступною ціною. Виріб приємно порадує своєю якістю і стане вигідним капіталовкладенням. Це прекрасний подарунок для друзів і родичів, який завжди стане в нагоді і точно буде використовуватися.

Деталі товару
19715

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Представляємо Вашій увазі красиву постільну білизну з дивовижним поєднанням чорного і білого кольорів. Відомий виробник Love You постарався, щоб Ви могли не тільки насолодитися чудовою мякістю сатину, а й прикрасити...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти