Артикул:
19669

Постільна білизна Tivolyo Home EMPERIUM keten

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х4

Комплект постільної білизни Tivolyo Home EMPERIUM keten від преміального турецького виробника з бездоганною репутацією. Продукція складається з натуральних екологічно чистих матеріалів льону та бавовни. Тканина виконання жаккард і сатин. Набір виконаний в красивих бежевих відтінках, зовнішня поверхня підодіяльника і двох наволочок прикрашена малюнком у вигляді східного орнаменту. Зображення нанесено за допомогою жаккардового переплетення ниток. На внутрішній стороні прикрасою служить вишивка гладдю. Вишукана білизна виглядає розкішно, воно наповнить спальню особливим неповторним шармом. Комплектується в красиву упаковку і фірмовий пакет від виробника.

Висока якість пропонованого текстилю здатне задовольнити найвибагливіших споживачів. Елітний комплект постільної прикрасить кімнату і створить максимально комфортні умови для сну і відпочинку. Натуральний екологічно чистий склад, без сторонніх домішок і добавок, є повністю безпечним, поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі.

Льон і сатин прекрасно поєднуються між собою вигідно доповнюючи один одного. Сатин дуже мякий та ніжний по відчуттях нагадує натуральний шовк, така поверхня подарує масу приємних тактильних відчуттів. Зворотний бік тканини шорстка, завдяки цьому, текстиль не сповзає з ліжка під час використання. Жаккард виглядає просто чудово, ліжко завжди буде мати бездоганний зовнішній вигляд.

Виріб легко приймає будь-яку форму і не мнеться, рівно лягає на поверхню, не утворюючи заломів і згинів. Текстиль вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Це дозволяє підтримувати оптимальний тепловий баланс. Влітку така білизна подарує приємну прохолоду, а в холодну пору року допоможе зігрітися.

Текстиль легко піддається догляду, його можна прати в пральній машині за допомогою миючих засобів. Виріб стійкий до високих температур і сонячного світла. Сушити варто в распрямления вигляді в добре провітрюваному місці. Поверхня залишається рівною, навіть після прання. Білизна рідко потребуватиме прасування. На довгі роки комплект збереже свою привабливість і чудові властивості.

Постільна білизна преміум класу можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб за справедливими цінами. Текстиль стане вигідним капіталовкладенням і забезпечить сімю постільною на довгі роки. Це прекрасний варіант дорогого подарунка для родичів і близьких друзів з особливої нагоди чи в честь торжества.

Деталі товару
19669

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард, сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
льон / бавовна
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
вишивка гладдю бавовняною ниткою
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни First Choice 3 D LOVE THE WAY
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна First Choice 3 D виконано з сатиновою тканини високої якості. Обємне 3D зображення виглядає дуже реалістично. Таким постільною комплектом ви зможете порадувати і себе і своїх близьких, а будь-який...
Комплект постільної білизни Love You Німфа
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Постільна білизна Love You Німфа - зробити чудовий подарунок для себе і своїх близьких. Чудовий обємний малюнок квітів зачарує своєю красою і створить приємні емоції. Сатин мякий, міцний і приємний на дотик. На...
Комплект постільної білизни ARYA друкований Сатин 3D Exclusive 200 * 220 - 70 * 70 Winter Lions
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити оригінальний комплект постільної білизни 3D від турецького виробника ARYA - прикрасити спальню прекрасним малюнком і подарувати комфортний відпочинок. Зображення левів і гарної природи принесе свіжий подих в...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти