Артикул:
19603

Постільна білизна Tivolyo Home FORTUNY keten

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

Комплект елітної постільної білизни Tivolyo Home FORTUNY keten високоякісного турецького виробництва. До складу виробу входять натуральні бавовняні і лляні волокна. Тканина виконання представлена сатином і жаккардом. Сатинова простирадло, наволочки і зворотний бік підодіяльника забезпечать максимальний комфорт і зручність. Лицьова жаккардовая сторона підодіяльника виглядає вишукано і розкішно. Однотонне бежевій постільній білизні прикрашено великим квітковим візерунком і вишивкою гладдю. Постіль завжди буде виглядати бездоганно, підкреслюючи статус і витончений смак свого володаря. Комплектується в подарункову упаковку і пакет з логотипом фірми.

Прекрасне білизна від надійного виробника здатне задовольнити найвимогливіших покупців. Ідеальне поєднання льону і бавовни наділяє білизна чудовими властивостями і якостями. При виробництві використовуються тільки високоякісні екологічно чисті матеріали. Поверхня білизни не викликає алергії і подразнень на шкірі. Текстиль прекрасно драпірується і не совається по матрацу. Також не мнеться, ліжко завжди буде виглядати свіжо і охайно.

Малюнок виконаний жакардовим переплетенням ниток, завдяки цьому, він стійкий і не схильний до деформації. Сатин має прекрасні споживчими якостями. Мякий, приємний на дотик матеріал по відчуттях нагадує натуральний шовк і володіє благородним блиском. Виріб вільно пропускає повітря і наділене високим ступенем гігроскопічності. Зайва волога швидко виводитися на поверхню. Білизна з натуральних тканин не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на всьому організмі. Комплект підійде для використання цілий рік. У жарку пору поверхню порадує легкої прохолодою, а взимку допоможе утримати тепло.

Виріб не вимагає спеціального догляду, його можна прати в пральній машині при використанні миючих засобів. Сушити постільну рекомендується при природних умовах в ретельно распрямления вигляді. При необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони. Текстиль відрізняється стійкістю і зносостійкість, поверхню збереже свій первинний вигляд, форму і властивості, навіть після 300 прань.

Купити елітна постільна білизна за демократичними цінами можна в нашому інтернет магазині, як оптом , так і в роздріб. Комплект пропонованого постільної білизни, це прекрасний вибір, воно прикрасить будь-який інтерєр і стане вигідним капіталовкладенням, оскільки прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Представлений текстиль, є відмінним варіантом дорогого подарунка для друзів і родичів з особливої нагоди. Такий презент запамятається на довго і точно в нагоді в побуті.

Деталі товару
19603

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард, сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
льон / бавовна
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
вишивка гладдю бавовняною ниткою
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна TAC DELUX SATEN LINNEA MURDUM
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC DELUX SATEN LINNEA євро MURDUM - це постільна білизна високої якості від відомого турецького виробника. Купивши такий комплект, Ви прикрасите свою спальню і подаруйте собі нові відчуття від...
Постільна білизна Valeron Pike Adrina Ekpu
rating 0 відгуків
19 666,00 грн
Шикарний комплект постільної білизни виробництва Туреччини Valeron Pike Adrina Ekpu буде вдало виглядати на Вашому ліжку. Найвища якість матеріалів і пошиття робить це постільна білизна прекрасним подарунком і...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Інтрижка"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Великі квіти з мрій і фантазій здаються живими. Ніжні бузкові відтінки і мяка зелень - чарівне поєднання, що створює розкішний ошатний малюнок полотна. Тканина, що переливається з мяким блиском виглядає солідно і...
Комплект постільної білизни Love You сатин "крихітка"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цей принт з поглядом дикої кішки Вас лякати не буде. Ця дика краса навпаки буде захоплювати і зачаровувати Вас. Домашній тигр, який буде захищати і зігрівати Вас в холодну пору року. Зображення настільки натурально,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти