Артикул:
19599

Постільна білизна + покривало Tivolyo Home BEEP

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 217 бали. Ваш кошик буде загальним 217 бали який можна перетворити на ваучер на 217,00 грн.

4 347,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 100 х 200

Простирадло - 120 х 170

Наволочка - 35 х 45 х 2

Покривало - 100 х 150

Постільна білизна + покривало Tivolyo Home BEEP для дитячого ліжечка, від провідного турецького виробника з бездоганною репутацією на ринку домашнього текстилю. Тканина виконання - сатин, виготовлений на основі 100% натурального екологічно чистого бавовняного волокна вищого сорту. Білосніжна поверхня прикрашена забавною компанією звіряток, які зібралися в захоплюючу подорож на автомобілі. Малюнок нанесений за допомогою вишивки, виглядає дуже елегантно і стильно, білизна підійде як для дівчинки, так і для хлопчика. Малюнок передбачає безліч сюжетів, він захопить малюка і буде стимулювати розвиток його фантазії і творчого потенціалу. Комплектується в красиву подарункову упаковку від виробника.

Перше постільна білизна для малюка має бути, перш за все, безпечним і комфортним. Пропонований текстиль відповідає високим стандартам європейської якості і здатний задовольнити найвимогливіших споживачів. Сатин - це бавовняна тканина високої щільності, для її виготовлення використовують два види ниток, тонкі кручені бавовняні волокна і більш товсті, який йдуть за основу тканини. Завдяки такому способу виробництва, матеріал виходить дуже міцний і зносостійкий. При цьому текстиль дуже легкий і ніжний на дотик. Лицьова сторона має благородним атласним блиском. Зворотний бік матова і добре фіксується на матраці.

Виріб практично не мнеться, ліжко завжди буде виглядати охайно і акуратно. Покривало чудово доповнює комплект, його можна використовувати як вдома, так і брати з собою на прогулянки. Текстиль не викликає алергії і подразнень підійде для самої чутливої шкіри новонароджених малюків. Тканина чудово пропускає повітря і швидко вбирає і відводить вологу. Поверхня не накопичує статичну електрику, що особливо важливо для серцево - судинної і нервової системи дитини. Білизна здатна підтримувати оптимальну температуру тіла і підійде для всесезонного використання.

Текстиль простий в побуті і не потребує додаткового догляду. Матеріал прекрасно переносить часті машинні прання, зберігаючи свою зовнішню привабливість і корисні якості. Білизна швидко сохне в природних умовах, зберігаючи рівну поверхню, рідко потребує прасування.

Комплект елітної постільної білизни, послужить прекрасним подарунком для малюка на День народження або з нагоди виписки з пологового будинку. Текстиль точно стане в нагоді і буде використовуватися, забезпечуючи затишок і комфортний сон дитині. А придбати його можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб, за ціною, яка приємно здивує.

Деталі товару
19599

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
вишивка
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Мілана євро
rating 0 відгуків
1 041,00 грн
Шукайте якісний євро комплект постільної білизни? Тоді мяке і екологічно чиста постільна білизна від українського виробника ТМ Мілана те, що Вам потрібно. Відмінна якість виконання, приємна на дотик бязеві тканину і...
Постельное белье TAC DIGITAL saten Crocodile
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цей оригінально прикрашений комплект постільної білизни стане прекрасним доповненням інтерєру спальні і прикрасою ліжку. Мяка тканина сатин подарує свою мякість і забезпечить комфортний сон і відпочинок. Приємний...
Комплект постільної білизни ARYA друкований дитячий Puppy Blue - блакитний
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 508,35 грн 2 951,00 грн
Купити гарне дитяче постільна білизна від турецького виробника ARYA із зображенням героя популярного мультфільму - подарувати якісний і повноцінний сон. Виготовлено з сатину високої якості, мяке, міцне, приємне на...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти